Kimse yokmu arkadas bu ne sessiz topikmis boyle....bugunku dusus nasil gazini aldilarmi
SM-N9005 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimse yokmu arkadas bu ne sessiz topikmis boyle....bugunku dusus nasil gazini aldilarmi
Merrill alý alýyo...
Eðer iþten alan ky ise durumlar kötü kollayýn .... [emoji23]
Ne demek istediginizi tam anlamadim
Gedik iþ oyak þeker vakýf hepsi ortak bunlarýn. Fazla da küçük yatýrýmcý yok. Ýstediklerini yaparlar bu kaðýtta. Ýsteseler tavan isteseler taban. Þu an gözünü 2.10’a dikmiþ durumda. Malý iyice boþalttýlar dikiþ tutacak gibi durmuyor ama ne yapacaklarý hiç belli olmaz. Eski hareketlerine bakýnca 2.19 ilk 2.10 ikinci hedef. Metro dalarsa tahtaya daðýtabilir. Dün ykgyo’ya girdi. Hiç ihtimal dýþý görünmüyor aslýnda. Bilanço öncesi toplamak amaçlý geri çekilmiþ olabilir ya da bilanço öncesi 2,4 2,5 den mal boþaltma olabilir. Biz bilmiyoruz sadece mal mal izliyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben dahada galibin bu tahtaya geleceðine inanmýyorum. Galibin euro ve diðerleriyle yeterince baþý meþgul. Buraya gelipte bide burda kafayý aðrýtmaz. Bunun dinamikleri baþka. Ben 2.20 nin altýna indireceðini zannetmiyorum. Buraya yatýrým finans gelirse o zaman Coþar bu kaðýt.
Yer Ýmleri