Chp-chp
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekrem Ýmamoðlu/CHP
Binali Yýldýrm/AKP
Necdet Gökçýnar/Saadet Partisi
Ýlker Yücel/Vatan Partisi
Chp-chp
Venus Z10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CHP demeyin ÝMAMOÐLU diyin...RTE öyle istiyormuþ![]()
karýnlarýný doyurtan aç gözlüler var gaya, adam emekli polis, karýsý ölünce iki oðluyla baþbaþa kaldý. ne yapýyorsun dediðim zaman ne yapacam yatýyorum aþaðý yemeðimi belediye getiriyor eve. hepsini ben bitiremiyorum, kalaný da oðlum yiyor. oðlu 2 milyon tl lik ev aldý 3 yýldýr onu ödüyor. b.içi mezunu fizikçi, diðeri de yazýlýmcý...... doymaz bu millet beleþ mezar bulsa sen gibi dikey gömülmeye bile razý olurlar. isim ifþa etmediðim ve tanýmadýðýnýz için gýybet deðildir. sosyal vaka.
Namuslu,Dürüstmüsün,Mertmisin ve ALLAH'ýn varmý dinine imanýna biri açýklasýn.
Bir zarf 4 oy biri yamuk???????????
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
210-41...Demekki içimizde casus troller cirit atýyor...sanýrým oranlarýda o kadar ülkede %40,piskevütçüylen eh %50...adamlar demekki halinden memnun...geçende anket yapmýþlar,aka en çok oyu %70 ile ilkokul ve cahil verirmiþ,orta eþðitim dengeli,lise ve üstünün % 30-40 arasýymýþ vermeyen,yani ortalama vermeyen %60...bu þartlarda normalde sýfýr oy çekmeleri lazým,çünkü bitik bir ekonomi,5 misli dýþ borç,osmanlýnýn borcu 100 senede bitmiþti,þimdiki borç 160 senede bitiyor,üretimi %50 olan bir ülkede gelecekte açlýk,sefaletlen karþý,karþýya kalýr,çünkü tüketen nüfus çok fazla,aka oy verenler sefalet içnde yaþadýklarý halde hala onlar desteklemesi ilginç,zaten piyasanýn düzeni bozuldu,piyasa diyorki yetti artýk önümüzü göremiyoruz,yatýrým yapmak için defalarca düþünülüyor,çünkü üreteceksin satacaksýn,alým gücü olmayan nasýl alsýnki,açlýk sýnýrýnýn altýnda asgari ücret,yoksulluk ise hep ironi 6 cývarý,açlýk 6000,yoksulluk 10 cývarý olmalýki insan gibi anca yaþanýr ülkede...neyse asabým bozuluyor geçekleri yazmaktan,anlayana sivri sinek saz,anlamayana davul zurna az.
23 milyon var
Bankamatiklerde var.
Bir mok anlamýyan da var.Yani o iþte bilgisi olmayan.
Örnek benim Baþýma gelen ve arkadaþlarým var.
Maltepe egoda çalýþýyorlardý emekli oldu biri Çiftçi diðeri þöför belediyede bilgi iþlemde çalýþýyorlardý.
Birde yenimahalle devlet hastanesinde bir bayan elektrik teknisyeni olarak çalýþýyor.Bir priz deðiþtirmeye çaðýrdý doktor ben bilmem dedi bayan.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ayný kurbanýn 3 ayaðýna "helal", bir ayaðýna murdar" denildi
CeHaPe çalýp, murdar etmistir o ayaðý!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri