Bende hafif derecede renk körüyüm o yüzden araba kullanmýyorum 40 tl verip toplu taþýma kullanýyoruz .
Mesela dolar veya borsa çýkmýþ mý düþmüþ mü anlamýyorum pek 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bende hafif derecede renk körüyüm o yüzden araba kullanmýyorum 40 tl verip toplu taþýma kullanýyoruz .
Mesela dolar veya borsa çýkmýþ mý düþmüþ mü anlamýyorum pek 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Dünyada her þey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürþit ilimdir, fendir. Ýlim ve fennin haricinde mürþit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun
https://www.mynet.com/icisleri-bakan...e-110105354048
YUMURTLAYAN HOROZ YÝNE YUMURTLAMIÞ
4 milyon insaný alýrken düþünmedinmi
Gidiþ geliþ için de otoban yaptýracaðýz derseniz, daha fazlasýný kýrarsýnýz. Kesinlikle inanýr kütle.
Seçtikleri muhteremler inanýrlar diyor,
ben sadece onlarýn söylediðini yazýyorum.
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 çözümü var bunun. 2. ilçe zorunlu olsada Bakýrköyde ve Baðcýlarda sürekli bulunuyorum. Gözlemlerime göre araba ile 2 türlü hatun tavlanýyor.
1.si kýrmýzý veya beyaz þahin + full tesisat + apaçi tarzý müzik veya Müslüm baba. Biniyorsun arabaya dooooðru Baðcýlar veya Esenyurt gibi elit ilçelerin arka mahallelerinde geziyorsun. Yanlýz arabada en az 5-6 amele þart. Yoksa camdan hayvanýmsý baðýrmalarý siz yapamayabilirsiniz
Bununla tavlanabilecek kýzlarda þýkkýn getirmiþ olduðu seviye kezban styla
2.si lüx bir araç kiralýyorsun, (muhitine göre) Bakýrköy Carousel'in tam köþeye çekip kapýlarý ve camlarý açýyorsun. Kafa da kelse mutlaka gözkük keli örtecek þekilde yukarýda durmalý. Ayrýca gözlük yukarýda olmazsa gelen geçen kýzlara kýrpýþtýrdýðýn göz gözükmezZengin tipi apaçi müziði yine vazgeçilmez. arada elde bezle iki üç silme hareketi yapýyorsun.
Bununda hedef kitle zengin görünümlü kezban styla
hangisi abi![]()
Yapay zekanýn emekleme aþamasý olarak nitelendirilebilecek derin öðrenmenin ( deep learning ) matematiksel alt yapsýný anlatan çok öðretici ve detaylý bir sunum.
Gelecekte bu altyapý insan zekasýný sýnayacak.
Bizi sýnayacak olan bu sistemi de yine insan zekasý üretmiþ olacak.
https://twitter.com/r_x_p_u/status/1129636006716739585
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Ýstanbuldaki bir evimi 2011 de 400K$ a satmýþtým. Þimdi ev anca 200k$ ediyor. Hatta belki de 150k$ a bile anca alýcý bulursun bu yüksek faiz ortamýnda. Dolarýn faizi de evin kirasý ile baþabaþ olduðu için USD bazýnda en az %50 zarar etti benden evi alan!
Emlaktan kar edenler ancak 2000 - 2001 - 2002 döneminde deprem sonrasý ev alanlar olabilir. Çünkü o ara ölü fiyata satýlan yerler vardý. Dolarý 2000 de devalüasyon sonrasý bozup arsa alanlar 2015 yýlýna kadar parayý USD bazýnda 10 katlamýþlardý. Þimdi de ekonomik krize raðmen yine 3-4 kat kar etmiþlerdir o zamana göre.
Fakat 2008 - 2016 arasý emlak alan USD bazýnda taraðý tuttu! En az %30 kayýpta. Bazý semtlerde %70 kayýpta.
Yer Ýmleri