bari yaprak sarmamýzý yunandan kurtarsak ...
bari yaprak sarmamýzý yunandan kurtarsak ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Eðer ayný cinsten 2 olay olmadý ise, çok iyi bildiðim ve yaþadýðým süreç tam bir yanlýþ anlamaya sebep olmuþ. Sn balaban yazýlanlarý okuduysa gülmüþtür herhalde, farkýnda olmadan yanlýþ anlaþýlmaya sebep olmuþum diye.
Eðer ayný olaydan bahsediyorsak (ki öyle düþünüyorum) bir hata var Sn Bora Yaþar'ýn yazýlarinda. Kiþinin tekniði ve analizi yoktu denmiþ, vardý. Ýyi sistem yazar, ücretsiz daðýtýrdý ve çok iyi bir EW ci idi.
Forumdan hep beraber ayrýldýk ve arkadaþýn blogunda toplandýk, 25-30 kiþi kadar. Önceleri herþey çok iyi idi. Ta ki ortak portföy yapýlýp iþlemleri sadece arkadaþ yapýncaya kadar. Ben baðýmsýz kalmayý tercih edip portföye katýlmadým (baðýmsýzlýk güzel bir þey). Sonuç felaketti, ciddi bir kayýpla sonuçlandý ve diðer arkadaþlarýn portföyü eridi gitti. Blog daðýldý.
Çok üzüldüm çünkü bilgi yönünden büyük kazaným elde ediyordum. EW ile o zaman tanýþtým. Arkadaþýn, Sv Taka'nýn, baboli ve Yalýn'ýn sayesinde çok þey öðrendim.
Son darbe olmasa mükemmel bir ortamdý.
Yazmak ihtiyacý duydum.
Evet konu ve olay da buydu...
Ben geçmiþ gün analiz kýsmýný atlamýþým ya da elime geçmemiþ...
Sn balaban'la (Bahriye haným) bir þekilde tartýþýp ayrýlmýþtý hissenetten bu forumdaþ...
Çok yararlanýrdý herkes baþlýkta paylaþtýðý anlýk al-sat önerileriyle...
Sonrasý ve blog olayý iyi olmamýþ anlaþýlan...
Nereden nereye.
Bu konularda hafýzam pek iyi deðildir.
Ama bilgi ve paylaþýmýn ne kadar yararlý ve de karlý olduðunun açýk bir örneðiydi o zat...
Adýný da hatýrlayamadým doðrusu...
Teþekkürler Sn JAS:
Diðerlerini bilmem ama Petkim dolar fazlasý var diyemeyiz .
Þöyle fazlasý var. Star ortakligi için ödemesi gereken 240 milyon dolarý bu sene ödemesi gerekir iken ödemeyecek.
Fazlalýk denilen bu.
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaþif kozinoðlu...
Akar'dan F-35 açýklamasý: ABD anlaþmadan cayarsa kendi dünyamýzý kurarýz
Akar: S-400, Haziran'a yetiþmeyebilir, önümüzdeki aylarda gelecek
Akar: S-400 anlaþmasý imzalandý ve bitti. Bu böyle bilinmeli
Yer Ýmleri