Bu kadar kafayý takmayýn arkadaþlar parayý park edecek yerler zaten sýnýrlý bizde park edeceðimiz yerlerden birine park etmiþiz ! Þöyle bir bakýn etrafýnýza yanlýþ yere park edenler bile umutlu sevinçli onlardan ders alýn biraz
Bu kadar kafayý takmayýn arkadaþlar parayý park edecek yerler zaten sýnýrlý bizde park edeceðimiz yerlerden birine park etmiþiz ! Þöyle bir bakýn etrafýnýza yanlýþ yere park edenler bile umutlu sevinçli onlardan ders alýn biraz
Seçimden önce dolarý 6,20 nin altýnda tutmayý baþarabilirlerse Ýstanbulu binali kazanýr çünkü küskün 1 buçuk milyon akp li sandýða gitmeye ikna olur demiþtim ama dolar 6 yý bile aþaðý kýrdý artýk çoðu akp li küskünde kriz algýsý falan kalmadý ve kalmayacak. Bizde kriz göstergesi dolardýr diðer herþey hikaye kalýr... O yüzden bu þekilde seçimin galibi bence belli oldu hadi hepimize geçmiþ olsun
Böyle bir rezillik yok þu tabloda doviz mevduatcýyý tokatlýyorlar akýllarý sýra ama bunun bedeleri rezerv erimesi ve itibar kaybý bu iþten tek karlý çýkan yabancý yatýrýmcý dövizini alýp gidiyor
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu adamlar bir canbaz her þapkadan bir tavþan çýkarýyorlar artýk ben de iman etmeye baþladým... Ama merkez satýyor, ama bir þeyler buluyorlar..
Sonuç olarak ne yapýp edip dolarý kontrol etmeyi baþarabiliyorlar.
Boþuna demiyorum Nobel ödülünü bunlar almalý diye
Yer Ýmleri