Butun ekonomistler ters kose oldu. [emoji3]
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Butun ekonomistler ters kose oldu. [emoji3]
Yönetiicilerimiz çok hünerli olunca onlar ne yapsýn.
Günü kurtarma sanatýnda usta oldu her biri.
Ama yarýnlar çok sýkýntýlý çook.
Yeþilada...
Fakat, bizim siyasi gündem de pek parlak deðil. YSK hergün bir öncekinden daha çeliþkili ve tartýþmaya yol açacak kararlar alarak hem Cumhur hem de Millet Ýttifakýný kýzdýrmayý beceriyor. Size de yansýdý mý bilmiyorum ama Bayram sohbetlerinin has konusu Ýstanbul seçimi iptal edilir mi baþlýðý.
Belki de S-400 krizinde bir geliþme olmuþtur? Hayýr, Baþkan Erdoðan Bayram mesajýnda bir kez daha Geri dönüþ yok! diye kükrerken, AKPden iyi haber alan Hürriyet yazarý Hande Fýrat þu ara baþlýðý atýyor:
ÞÝMDÝLÝK GERÝ ADIM YOK
Ankara kendisine yönelik S-400lerle ilgili giriþimi psikolojik görüyor. Tüm bu nedenlerden dolayý S-400ler konusunda þimdilik geri adým yok, esneme yok. Yani Ankara pozisyonunu koruyor. S-400 lerin bataryalarý olmasa bile bataryalarýn ön araç gerecinin bu ay Türkiye ye gelmesi bekleniyor.
Ons altýn Rusya ile Çin liderleri görüþmesini mi fiyatlýyor böyle.
Bütün dünyanýn gözü bu zirvede, ABD ye karþý ortak karar alýnacak.
https://www.kitco.com/charts/livegold.html
Ekonomistlerin cok basarili argumanlara sahip olduklarini dusunmuyorum. Zaten turkiye piyasasinda tahminler yapmak cok zor ve risk aliyorlar. Cunku bizde dunyada uygulanmayan politikalar uygulaniyor ve kisa vadeli dusunuluyor
Daha 15 gun once dunya acisindan bir problem yokken bugun resesyon ciddi sekilde konusuyorlar. Abd 5 yilliklar 2 yilliklarin altina gelmek uzere. Bir de fed cikti, avusturalya ilk atesi yakti. Demek ki globalde sikintilar mevcut. Zaten petrol ve altin fiyatlari bunu gosteriyor
Global bir durgunlukta bizim olumlu ayrismamis diye bir sey olamaz.
Aslanlarýn görüþmesi baþlamýþ.
https://tr.euronews.com/2019/06/05/c...sim-can-dostum
Abi sana bir mesaj atacam. Tr piyasasi ile ilgili degil. Fikirlerini paylasirsan memnun olurum. Benim icin onemli ve karar vermem gerekiyor yakin zamanda.
Ben bu saatten sonra TL varlýklarýnda duramýyorum durmam. Kýsada BÝST bir ralliye baþladý bir süre daha sürecek gibi.
Ama sýkýntý hem global, hem sosyal, hem ekonomik, hem siyasi, hemde güvenlik sorunu olunca (beka) haksýzda sayýlmam.
Fed yeni bir parasal geniþlemeye giderse kaðýt paralarý tuvalette kullanýr dünya.
Son 10 yýldýr iþin moku çýktý zira, bir tek sývamasý kaldý o olacak gibi.
Yer Ýmleri