Siyah-moru yukarý kesiþlerde once fiyatý aþaðý cekiyor. Baba holar kesiþince fiyat önce ters yönde hareket eder. Tekniksel hareketler diyorum ya. Sebep aramaya bence gerek yok.
![]()
Siyah-moru yukarý kesiþlerde once fiyatý aþaðý cekiyor. Baba holar kesiþince fiyat önce ters yönde hareket eder. Tekniksel hareketler diyorum ya. Sebep aramaya bence gerek yok.
![]()
CDS yine yükseliþte.
478,90.
Ama kýsalarda teknik biraz bozuldu. Kucuk ho alta geldi boga piyasasýna bir sure ara verildi.
![]()
Ama bir ust periyotta henüz kesiþme yok. Sert yukarý yaparsa döndürme sansý var. Ha oldu kesti 5,65 altýnda yeni dip görururuz muhtemelen. Kaldýraclý piyasa da long olmamak lazým dusen kýrýlmadan su sürecte. YTD. Bence.
![]()
07 Haziran Cuma 14:01 ERDOÐAN: YENÝ ALDIÐIMIZ SONDAJ GEMÝLERÝ DOÐU AKDENÝZ'E ÝNTÝKAL EDÝYOR
Hala dolarda gel gel diyorlar arkadaþ ülkede yarým karpuz aliyor millet , enflasyon yersen yüzde 19 gerçeði minimum yüzde 40 , yahu dýþ borç olmuþ kaç yuzmilyar dolar hani su ortamda anladýk alýcýlarý temizlediler ama bankalar arasý açýkken bile dip formasyonu yapamadýlar.
Bankalar açýkken 5.65 gelse dthlar temiz 10 milyar dolar artardý piyasada TL diye birþey kalmazdý.
BIST zaten beklenti 83.000 den 92 maksimum 95000 geri alimiydi sonra 72000 ki þuan pala Dow un rallisi yüzünden zoraki para veriyor ky ye.
Seçim esas oðlan. Arada MB sürpriz yapmazsa esas oðlan olmaya devam edecek.
TV deki Ýmamoðlu Yýldýrým maçý da önemli.
S 400 konusunda piyasa Trump Erdoðan buluþmasýna kilitlenecek.
S400 mutlaka alýnacak. Sonrasý pazarlýða tabi...
Teknik ne diyor, bayramdaki hacimsiz düþüþle(c) düzeltme tamamlandý. Önemli olan bu düþüþ c mi C mi?
6.12 yi geçerse dolarese sarýlýn yatýn...
YAzýp çizdiklerim yatýrým tavsiyesi olmayýp faldan öteye gidemez![]()
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Yer Ýmleri