Bu kadar yumurta muhabbeti sonunu tavukmu yurmutaduan yumurtami tavuktan çýkar
Ýle baglayalim bari
Þimdi herkes [emoji239] olur eminim [emoji23]
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bu kadar yumurta muhabbeti sonunu tavukmu yurmutaduan yumurtami tavuktan çýkar
Ýle baglayalim bari
Þimdi herkes [emoji239] olur eminim [emoji23]
Venus_V3_5580 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Eriyiktir tamam da 1200 dereceye ýsýtýlan altýn da su gibidir akar. O da eriyiktir. Ben diyorum ki 6350km'lik bir derinliðin ancak bilimsel olarak 12km'sine kadar delik delebilmiþiz. Biz 3000-5000km derinlikteki malzeme hakkýnda kesin bilgilere nasýl ulaþýyoruz?
Hem de bu malzemenin (altýnýn) aþýrý bir yoðunluðu olduðunuz bildiðimiz ve doðada yoðun olanýn dibe çöktüðünü deneyimlediðimiz halde.
Buna kafam yatmýyor. Her þeyi de bilecek deðiliz. Rxpu forumdaþ þurada hatalýsýn deyin ben de öðreneyim.
Örneðin 5000-6000km derinde demir ya da altýn olmadýðýný nasýl biliyoruz?. Yukarý püsküren kýsýmda demir az olabilir. Ama bu bilgi ile dipte de yoktur diyebilirmiyiz?
Bakýn magmanýn derinliði 6350km biz sadece 12km'ye kadar sondaj yapabilmiþiz. O da dünya rekoru. Ufacýk bir delikten. (10cm).
%2'sine bile ulaþamamýþýz.
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bizim arkadaþ Ýstanbul da apartmanda çatý terasýný kümes yaptý .
30 civarý tavuðu var . Horoz iki tane olunca birini satýyor
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
tavuðun sadece yumurtasýndan deðil sütünden de faydalanmasýný bilmek lazým... moruk bilir , tavuk sütü fabrikasý kuruyorum... eli kulaðýnda... niþ bir iþ ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Takýlýyorum ya
Þimdi eriyik olsa zaten ayrýþtýrýcý bulma bi dert
Aslýnda abi bunca Kaplýca vs kaynak var ya Zenginiyiz yani O ýsýdan bende hep elektriki faydayý düþündüm bu da sana saçma gelebilir
Kuran'da geçtiði kadari
Biz dünyaya demiri indirdik (uzaydan gelip carpan goktaslari) yani. Yerküre derinleri magmada bu yoksa bundan aðýri zaten yok
Olmuþ olsa virajda savrulan araba misali oluyo merkezkac
Aslýnda þu kaya gazý amerika nin son icadý
Magma daki sýkýþýk gaZdan gelen enerji
Herkes magmayi kirsinda öyle
Görelim depremleri
Yer Ýmleri