Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.
Teknik olarak 5,87 uzerinde kalicilik saglamadikca bir hareket beklemiyorum dolardan.
Dth dolarini haciliyorlar yine
Anlamak istiyorum,
yani ABD tehdidine karþý öneriniz nedir?
"S400 alan dokunulmaz oluyor" diye bir þey yok yalnýzca direneceðini karþý tarafa bildirmiþ oluyor..
Yurt savunmasýný düþünmüyorsak boþyere silahlara para ödememek orduyu terhis etmek doðrusu deðil midir?
Bu durumda meclise falan da gerek yok ABD Genel vali göndersin masraflar daha da azalýr..
1919-22 tarihlerinde Batýnýn emellerine yayan yapýldak durumda karþý çýktýk ve kazandýk bu zaferimiz Çin Hindistan Küba Vietnam Arab ülkeleri dahil bir çok 3. dünya ülkesine ilham verdi.. Þimdi bu ahlaksýzlýða boyun eðerek kendi geçmiþimize ihanet mi edelim?
6.05 maliyetli dolarým var , fýrsat maliyetini %25 tl faizi olarak hesap yapýyor sürekli maliyet bindiriyorumSizce bizim dolar yakalar mý bunu ?
Yonetim degisikligi. Bitmez. S400 gider, halkbank gelir, Ýran cikar, dogu akdeniz siraya girer. Bunu en azindan sizin gormenizi beklerdim. Guc icin icte dista her algiyi mubah goren bir anlayis ile olmaz. Beka vardi kayboldu 31 Mart oncesi. Beka lafinin mucidi de kayboldu. Nerede sahi.
Yer Ýmleri