-

Originally Posted by
EGEDUK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tacikistan dönüşü yıllar önce beraber siyaset yaptığı kişilerle bir araya gelecek. Buluşmaya 7 bin kişinin katılması bekleniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Selamet Partisi ve Refah Partisi'nde birlikte siyaset yaptığı 7 bin eski arkadaşıyla bugün bir araya gelecek.
Haliç Kongre ve Kültür Merkezi'nde 19:00'da başlaması beklenen toplantı için salonun içinde ve dışında hazırlık yapıldı.
Toplantının ana sloganı ise "94 Ruhuyla" olarak belirlendi.
Olası bir bölünmeyi engellemeye çalışıyor.
Bence İstanbul seçimlerinin önüne geçti bu durum.
Selamlar.
-
Dolar yine beni ters köşe yaptı.
Ya benim ayarım ya da doların ayarı bozuk.
Selamlar.
-

Originally Posted by
jmk99
Dolar yine beni ters köşe yaptı.
Ya benim ayarım ya da doların ayarı bozuk.
Selamlar.
Terste kalmayan yokki psikolojimiz bozuldu artik turk lirasinda dursan yok ediyorlar durmasan öpüyorlar psikolojim bozuldu artik fed faiz indirirse kac kurus duser acaba
-
Başlığın adını
Gara gara düşünmek kaçınılmaz
olarak mı değiştirsek.
[emoji3]
-
17 Haziran Pazartesi 14:21 OCAK-MAYIS 2019 DÖNEMİNDE FAİZ DIŞI AÇIK 20,1 MİLYAR TL OLDU
17 Haziran Pazartesi 14:21 MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ OCAK-MAYIS 2019 DÖNEMİNDE 66,5 MİLYAR TL AÇIK VERDİ
17 Haziran Pazartesi 14:20 FAİZ DIŞI AÇIK MAYIS'TA 4,12 MİLYAR TL OLARAK GERÇEKLEŞTİ
17 Haziran Pazartesi 14:19 MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇESİ MAYISTA 12,1 MİLYAR TL AÇIK VERDİ
-

Originally Posted by
hunter77
Terste kalmayan yokki psikolojimiz bozuldu artik turk lirasinda dursan yok ediyorlar durmasan öpüyorlar psikolojim bozuldu artik fed faiz indirirse kac kurus duser acaba
Sıkıntı yapma.
Memlekette dolardan kazanamayız ancak para korunur.
%70 altın %30 dolar yaptım ben.
Ekranı da kapayıp tatile çıkacağım izin alabilirsem.
Selamlar.
-
Ekranin basina maymun koysan al sat dugmelerini gostersen rastgele bassa kazanma ihtimali (%50) biz akil mantik ve bilgiyle hareket efenlerden yuksek olur
-

Originally Posted by
XMountaiN
Ekranin basina maymun koysan al sat dugmelerini gostersen rastgele bassa kazanma ihtimali (%50) biz akil mantik ve bilgiyle hareket efenlerden yuksek olur
Memlekette mantık mı var ya?
Selamlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri