Powell: Birçok üye faiz indiriminin uygun olduðunu düþünüyor.
Powell: Birçok üye faiz indiriminin uygun olduðunu düþünüyor.
FED beklendiði kadar güvercin olmadý.Yoksa dolar 5.75 görmüþtü þimdiye.Bence en kötü beklenti bitti dolar için.
Powell, "Olasý faiz indiriminin ölçüsünü henüz tartýþmadýk, faiz indirimi gelen verilere ve risk görünümüne baðlý olacaktýr" dedi.
USDTRY ile FED'in güvercinliðini ölçmeyin bence. Risklerimiz artarak devam ediyor.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Fed faiz indirim sinyali verdi. Þimdi türkiyeye para akacak dolar 4.50 faizler yüzde 10 lara düþecek kredi notumuz yeniden en üst seviyelere yükseltilecek inþallah diyelim sadece. Ytd
Son not kýrma iþinden sonra bazý yabancý fonlarýn Türkiyeden çýkmasý gerektiði söyleniyor. Acaba, yüklü miktarda döviz çýkacaðý için, daha ucuzdan almak adýna yabancýlar da dövizi MB ile beraber baskýlýyor mu ?
Benim anladýðým kadarýyla borsadan çýkma iþi bundan önceki not düþüþü ile bitti. Kalanlar zaten mezarcýlar ve býyýklý yabancý.
Dolarda abd baþkaný benim paramýn deðerini ne yapýn edin düþüþün diye baðýrýyor. Euro azýcýk düþünce adam avrupaliya küfür edecek noktaya geliyor. Param çok deðerli iþ yapamýyorum bütün dünya bana mal satýyor diyor. Gerekirse fed med görevden alýrým bana para basacak adam getirin diyor.
Biz çok kötü olduðumuz için usd try yine çýkar bence de, usd için bu kadar ýsrarla düþsün diyen bir baþkan varken genel manada pek deðer kazanmasýný beklemezdim. Altýn daha mantýklý sanki.
Yer Ýmleri