Ýhracat ve ithalat iþi yapmayan, ticaret ünvaný olmayan japon ev hanýmlarýna döviz alma -satmayý yasaklamak gerek. !! gereksiz oynaklýk yaratýyorlar. Gerçi bu ev hanýmlarý soðan alacaklarý parayý mý dövize yatýrýyorlar anlamadým ya .
Ýhracat ve ithalat iþi yapmayan, ticaret ünvaný olmayan japon ev hanýmlarýna döviz alma -satmayý yasaklamak gerek. !! gereksiz oynaklýk yaratýyorlar. Gerçi bu ev hanýmlarý soðan alacaklarý parayý mý dövize yatýrýyorlar anlamadým ya .
Dolar için pazardan sonra sadece reisi izleyin.
Dolar normalde çýkmamalý çünkü ülke küçülüyor yani resesyon var.
Ama reis seçimden sonra sözleri ve eylemleriyle kesin 6 üstüne attýracaktýr.
Ben bu iþ kaybedildi ne yapalým diyeceðini hiç sanmýyorum sürprizler bekliyorum.
Fed-in bu akþam ki özeti..
Fed Baþkaný Powell, bankanýn Haziran toplantýsýnýn ardýndan basýn toplantýsýnda açýklamalarda bulundu. Powell, enflasyonun zayýf kalmaya sürdürdüðünü ifade etti.
Powell, Federal Açýk Piyasa Komitesi'nde (FOMC) birçok üyenin faiz indiriminin uygun olduðunu düþündüðünü belirtti.
Fed'in gelen verileri yakýndan izleyeceðini belirten Powell, küresel ekonominin gücüyle ilgili endiþelerin arttýðýný söyledi.
"Yumuþayan ters akýntýlar son haftalarda yeniden ortaya çýktý." diyen Fed Baþkaný, pek çok iþ gücü piyasasý göstergesinin güçlü kaldýðýna dikkat çekti.
"Üyeler enflasyonun yüzde 2'ye doðru yavaþça hareket ettiðini görüyor." diyen Powell, belirsizliklere karþý uygun politika tepkisinin tartýþýldýðýný ifade etti.
Powell, düþük küresel büyümenin dünyada enflasyonu zayýf tutabileceðini söyledi ve "Ters akýntýlarýyakýndan izleyeceðiz. Fed risklerin görünüm üzerindeki etkisini bekleyið görmek istiyor." dedi.
"Büyümeyi desteklemek için araçlarýmýzý kullanmaya hazýrýz." diyen Powell, sabit iþ yatýrýmlarýnýn geliþtirilmesinin gerektiðini belirtti.
Fed Baþkaný küresel ticaret geliþmeleriyle ilgili deðerlendirmede bulundu. Powell, ticaret geliþmelerinin algýda önemli bir etken olduðunu söyledi.
"Kanuna göre dört yýllýk görev sürem var." diyen Powell, süreyi tamamlamaya niyetli olduðunu ifade etti.
"Erken hareket etmekten kaçýnmaya çalýþcaðýz. Bütün merkez bankalarý kendi hedeflerine odaklanmýþtýr" diyen Jerome Powell, destekleyici olma sebeplerinden biri enflasyon beklentilerindeki düþüþ, yüzde iki enflasyon hedefimizde gerçekten güçlü durmalýyýz" dedi.
Powell, "Olasý faiz indiriminin ölçüsünü henüz tartýþmadýk, faiz indirimi gelen verilere ve risk görünümüne baðlý olacaktýr" dedi.
Döviz kurundan hazine bakanlýðý sorumludur diyen Powell, "Fed kur hedeflemesi yapmaz, Fed gerektiðinde hýzlý politika yanýtý da verebilir" þeklinde konuþtu.
Powel, "Ýmalat, yatýrýmlar, ticaret zayýfladý. Risklerin görünümü ne kadar baskýlayacaðýný göreceðiz. Ýstihdam yaratma hala iþgücüne katýlým oranýndan yüksek" dedi.
Fed'in baðýmsýz bir kurum olduðunu vurgulayan Powell, "Ýkiz hedeflerimizi etkileyecek herþeye politika tepkisi veririz" dedi.
Kripto paralar konusunda endiþeli olmadýðýný söyleyen Powell, dijital paralarýn merkez bankalarýnýn önüne geçmesinden çok çok uzakta olduklarýný ifade etti.
Powell, "Fed, gelen verileri yakýndan izleyecek. Fed 2019 ve 2020 için çekirdek enflasyon beklentilerini aþaðý çekti. Yüzde iki enflasyon hedefinin kredibilitesinin yükselmesine çalýþýyoruz" dedi.
Bu yazýnýn ironi olmasýný umut ediyorum. Deðilse ve söylediklerin olursa ben bir daha tek kelime yazmam forumlarda. 5.50 altýnda dolar, %16 altýnda faiz görürsen de söylediklerim geçerli. Özellikle alýntý yaptým, söylediklerimin tersi olursa sen de alýntý yaparsýn artýk.
Son düzenleme : JAS; 19-06-2019 saat: 23:52.
yok sayýn rxpu sakýn vadeli madeliye bulaþma günlükte tut tutucaksan 1 gün çok uzun bu ülkede ben onu anladým 5 ci aya yüzde 25 net ile baðladým ben ama dolar uçup gitmiþti baðlarkende amacým s-400 ler 10 cu aya gelicek o zamana kadar çok bi yükseliþ olmaz dolarda diye düþünce idi bi öne çektiler alýmý ortalýk çarþý pazar bi karýþtý 6.15ten kitlediler dolarý bana 6 nýn biraz altýnda satabildim zor bela 5-6 bin tl delik açtýlarbu ülkede 1 gün çok uzun seçimlerden önce küçük bir kýza uzun boylu bir ....(burasýný sen doldur zevkine göre) tl de kal tl ye güven diyordu fakat parada kaybetsek en önemlisi saðlýk bu hafta tatile gidicem hatta fedinin de uzununda amerikan yaptýrýmýnýnda caný cehenneme 15 bin daha zarar ettim sayýp gidip para yicem önceki gün görüþtüðüm bi arkadaþým görüþtükten sonraki gün vefat etti kalp krizinden bana hayatýn paranýn üzüntülerin ne kadar boþ olduðunu en önemlisi ailenin ve saðlýðýn herþeyden önce olduðunu öðretti borsadakilerede üzülüyorum aselsanda millete 22 den arz yap ýrz olsun çok þeyler denirde hepsini benden iyi biliyorsunuz þu topikteki herkezi seviyorum çok arkadaþ canlýsý ve bilgili adamlarsýnýz hamza abi rxpu purple ayhanol chinawhite hepinizden allah razý olsun sayenizde çok þey öðrendim.
Her ne kadar beklentilerden bahsedilse de 1 oy azalis sinyali gibi gelmedi bana.. once indirim için oy sayisi 4 5 olur sonrakinde azalir bence..biraz da trump a karþý gurur yapiyorlar sanki..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altýn topukladý gidiyor.Dolar TL býçak kemiðe deðdi
Yer Ýmleri