Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-
Yahu 3 aydır millet değil kiralarda artış yapmak kiracılar kiralarını ödediler diye mutlu oluyorlar.Amerikada işsizlik artık fezaya çıktı,bu ortamda bu dalgadan türkiye payını almaz diye düşünmek en insaflı tabirle saflıktır,piyasayı bilmemektir.E işsizlik artacak,patronlar bırak artış yapmayı verdikleri ücretleri bile ödemekte zorlanacaklar başta gıda herşeyin fiyatı uzaya çıkacak,senin elinde bir ton yüksek aidatlı konut stoğun olacak ve ev kiraları enflasyondan fazla artacak diye düşüneceksin.Yahu kanun var kiracı enflasyon kadar artırır oturur evde, isterseniz almanyadan oğlum geldi diye kirasını düzgün ödeyen artışlarını enflasyon oranında artıran bir kiracınızı çıkarmayı deneyin kiracı işi biliyorsa canınıza nasıl okur onu o evden çıkarmanız kaç yıl sürüyor görürsünüz.Suryapı egeyapı ağaoğlu sağlam denilince beni bir gülme aldı.Yahu suryapı son yaptığı teslim ettiği projelerde, evleri satıp parasını cebine koyduğu halde projeleri bankalara ipotek ettiğinden tapu veremiyor.Adam suryapıdan evi teslim almış 5 yıldır içinde elinde tapusu yok.Bu şirketlerin hepsi batık,suryapı ,nef,teknikyapı aslında batık isteyen şikayetvar sitesine girer bu şirketlerden ev alanların başına neler gelmiş görür.
-

Originally Posted by
hkm
Yahu 3 aydır millet değil kiralarda artış yapmak kiracılar kiralarını ödediler diye mutlu oluyorlar.Amerikada işsizlik artık fezaya çıktı,bu ortamda bu dalgadan türkiye payını almaz diye düşünmek en insaflı tabirle saflıktır,piyasayı bilmemektir.E işsizlik artacak,patronlar bırak artış yapmayı verdikleri ücretleri bile ödemekte zorlanacaklar başta gıda herşeyin fiyatı uzaya çıkacak,senin elinde bir ton yüksek aidatlı konut stoğun olacak ve ev kiraları artacak diye düşüneceksin.Suryapı egeyapı ağaoğlu sağlam denilince beni bir gülme aldı.Yahu suryapı son yaptığı teslim ettiği projelerde, evleri satıp parasını cebine koyduğu halde projeleri bankalara ipotek ettiğinden tapu veremiyor.Adam suryapıdan evi teslim almış 5 yıldır içinde elinde tapusu yok.Bu şirketlerin hepsi batık,suryapı ,nef,teknikyapı aslında batık isteyen şikayetvar sitesine girer bu şirketlerden ev alanların başına neler gelmiş görür.
syn hkm sözlerinize tek itirazım suryapı, nef, ağaoğlu teknik yapı gibi firmaların batık olmasınadır, 2018 yılına kadar ortam güzelken bu vatandaşlar forbes nakit zenginlerinde kafayı oynuyordu, neden güçlü görünmek için, ortam bi anda terse dönünce batağız sazını çalmaya başladılar.
bana göre doğrusu nedir derseniz, iktidar arkalarında, cepleri para dolu ve güçlü firmalar lakin iktidar bunlara dokunmaz diye batağız, bize elleşmeyin modundalar, ellerini ceplerine atmaktan imtina ediyorlar.
son notum bu firmaların gelecek projeler adı altında minimum 15-20 projeleri bile hazırdır yeter ki belediyeler istedikleri imarı versin. sektörün tekrar normale dönmesinin birinci anahtarı arsa paylarının düşmesidir. bu da dolaylı olarak arsa zengini yandaşların işine gelmemektedir.
men dakka dukka
-

Originally Posted by
kxsr
syn hkm sözlerinize tek itirazım suryapı, nef, ağaoğlu teknik yapı gibi firmaların batık olmasınadır, 2018 yılına kadar ortam güzelken bu vatandaşlar forbes nakit zenginlerinde kafayı oynuyordu, neden güçlü görünmek için, ortam bi anda terse dönünce batağız sazını çalmaya başladılar.
bana göre doğrusu nedir derseniz, iktidar arkalarında, cepleri para dolu ve güçlü firmalar lakin iktidar bunlara dokunmaz diye batağız, bize elleşmeyin modundalar, ellerini ceplerine atmaktan imtina ediyorlar.
son notum bu firmaların gelecek projeler adı altında minimum 15-20 projeleri bile hazırdır yeter ki belediyeler istedikleri imarı versin. sektörün tekrar normale dönmesinin birinci anahtarı arsa paylarının düşmesidir. bu da dolaylı olarak arsa zengini yandaşların işine gelmemektedir.
Sn kxsr siz firma ile patronu birbirine karıştırıyorsunuz.Bu firmalar batık ,patronlar elbette zengin ilerde suryapıyı batırır başka adla başka şirketle piyasa düzelince piyasaya dönebilirler.Bu firmalar batık,patronlar sistemden kaçırdıkları şahsi servetleri ile bu firmaları kurtarmazlar ,isterseniz şikayetvar sitesine girin suryapının tapu vermemesi ile ilgili on tane şikayet okuyun siz de durumu anlayacaksınız.Ben bu firmaların gayrımenkul satış vaadi ile hala ev satabilmelerini devletin ayıbı olarak görüyorum.Çok vebal alınıyor ,bı işlerde çok parasını kaybeden orta alt sınıf insan olacak.Zenginler de olacak da onlara acımam manalı değil onlar bir şekilde olayı aşarlar.Patronları suryapı batınca elbet sokağa düşmezler,inanlar inşaat batınca serdar inan sefalete düşmedi di mi.
-

Originally Posted by
hkm
Yahu 3 aydır millet değil kiralarda artış yapmak kiracılar kiralarını ödediler diye mutlu oluyorlar.Amerikada işsizlik artık fezaya çıktı,bu ortamda bu dalgadan türkiye payını almaz diye düşünmek en insaflı tabirle saflıktır,piyasayı bilmemektir.E işsizlik artacak,patronlar bırak artış yapmayı verdikleri ücretleri bile ödemekte zorlanacaklar başta gıda herşeyin fiyatı uzaya çıkacak,senin elinde bir ton yüksek aidatlı konut stoğun olacak ve ev kiraları enflasyondan fazla artacak diye düşüneceksin.Yahu kanun var kiracı enflasyon kadar artırır oturur evde, isterseniz almanyadan oğlum geldi diye kirasını düzgün ödeyen artışlarını enflasyon oranında artıran bir kiracınızı çıkarmayı deneyin kiracı işi biliyorsa canınıza nasıl okur onu o evden çıkarmanız kaç yıl sürüyor görürsünüz.Suryapı egeyapı ağaoğlu sağlam denilince beni bir gülme aldı.Yahu suryapı son yaptığı teslim ettiği projelerde, evleri satıp parasını cebine koyduğu halde projeleri bankalara ipotek ettiğinden tapu veremiyor.Adam suryapıdan evi teslim almış 5 yıldır içinde elinde tapusu yok.Bu şirketlerin hepsi batık,suryapı ,nef,teknikyapı aslında batık isteyen şikayetvar sitesine girer bu şirketlerden ev alanların başına neler gelmiş görür.
Umutabi.com da aynı işi görür.
Eski sayfalarda bir ton yazı var.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri