Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Þu linkte satýlýk daire sahibi çok uyanýk ! Acele bir keriz arýyor. Memlekette twýtt ataný 12 saatte bulup içeri týkýyorlar. Bunlarý adrese teslim þikayet ediyorsun, kimse karýþmýyor. Sonra televizyonlarda maðdurlar ....
20 yýllýk binanýn halen tapusu yok. Kooperatif sürüyormuþ. 25 bintl. borcu varmýþ. Hani bunlarý neden yazmýyor. Özelden ince ince soru yazýnca ucundan ucundan cevaplýyor.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...29387489/detay
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sayýn Ressam o binalarýn en yenisi 1992 yýlýnda kabasý bitmiþ inþaatlardan meydana gelir,nereden biliyorum? Ankara da görev yaparken 2005 yýlýnda bir arkadaþýn tavsiyesiyle gitmiþtik,binalarýn boyasý bitmiþ yepyeni duruyor,bizi yöneticiyle tanýþtýrdýlar,baþlangýç yýlýný sordum,2000 ve üstü diye cevap beklerken 1992 yýlýnda baþlamýþ bende 2 sene evvel üye oldum yanýtýný alýnca çok þaþýrmýþtým,adam;bizimki iyi yandaki site 1988 yýlýnda baþlamýþ deyince teþekkür edip ayrýlmýþtým,demek ki alacak verecek-zimmet-görevi kötüye kullanma davalarý bitmemiþ,bu arada en az 3 kez üye deðiþimi olmuþ..
Dün bir konuþmaya þahit oldum evini satan birisine alýcýnýn verdiði rakamýn %9 eksiði verdiði ortaya çýkmýþ .
Eðer vazgeçerse kredi ekspertiz vs ödersiniz demiþler alýcýnýn emlak danýþmaný .
Ev alan satan Allah hakkaniyetli kiþiler çýkartýr umarým
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri