Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Bir tiyo vereyim, yatýrým tavsiyesi olmasýn ama.
sýfýr eski bitmiþ elde kalan daireler fiyatlar faizler düþünce bir miktar arttý.
zor durumda olan müteahhitler nefes almak için, eldeki inþaatlarý daireleri bitirmek için belli bir fiyattan satýyorlar.
hem kendilerini hemde prestijlerini kurtarmak için.
ayný daireyi, þimdi ki malzeme fiyatlarý ile imalat etmeye çalýþtýklarýnda, yapamayacaklar..
bu da, yeni baþlayacak inþaatlarda fiyat farký olarak yansýyacaktýr.![]()
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Ne kadar komik
Insanlar ellerindeki dairelerin fiyati artinca para kazanmis olduklarini zannediyorlar
Aldigi evin fiyati %20 artiyor ama dolar %21 artiyorsa ve bunu 10 sene boyunca yapiyorsa ne kadar buyuk zarar icinde oldugunun farkinda degil
Evin vergisi aidati kiraya veremedigin aylar tadilat apartmandaki ortak masraflar DASK
2010 yilindan beri ev alip dolar cinsinden zarar etmeyen insan ben gormedim.
Yer Ýmleri