Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Istanbul her zaman les gibi bir yer degildi
Anadolu yakasinda buyudum 75 ten 93 e kadar yasadim. Bu zaman araligi icin konusabilirim. O beton binalar dikilmeden once yesillikler icinde yasiyorduk. Minibus yolunun az uzerinde piknik yapiyordu insanlar. Kucukyali Camliktan denize girdinizmi o deniz billur gibiydi, Adalarda denize girdiginizde kiyidan ufakta olsa baliklari sayiyordunuz
Istanbul her zaman les gibi degildi
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
bak bu doðru gözlemle kendini yanlýþladýn.. yukarýda "tüm fakir ülkelerde ayný" dedin..
ama Turkiyede geçmiþte özellikle istanbulda seninde belirttiðin gibi gayet nezih yerler vardý.. fakir bir ülke olmasýna raðmen..
olay estetik ve kaliteyle alakalý.. son 30 yýlda kalitesiz ve lümpen bir toplum olduk.. olayýn fakirlikle alakasý yok..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri