Balon patladý, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatýrým yapmak mantýklý
Faizler inerse, þimdi almak mantýklý deðil
Faizler iniþe geçince alacaðým, þimdi kiracýlýk daha karlý
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iþ'de yok
Dünya malý dünyada kalsýn, ben ahirete yatýrým yapýyorum kardeþim, ne evi.
Millette para var algýsý var en ufak býr münakaþa olsa siyasetten çýkar bakayým cebindeki telefona diye üste çýkma çabasý var. Vatandaþta para olmadýðý anlayýnca öyle býr diblere vuracakla ev alanda yedigi kazýgý unutamayacak lanet okuyacaklar
Ev talep edenler diyor zaten. Kredi ucuzladýðýn evin fiyatý arttý ama evin getirisi arttý mý?
Eðer artmadýysa yapay bir artýþtýr ve sadece etiket fiyatý artmýþtýr. Gerçekleþme oluþmaz.
Geçen sonbaharda 1.2 milyon olan ev bu furyada 1600-1700 e çýkmýþ þimdi de 2,200 fiyat olmuþ.
Bu evi burada paylaþýr mýsýnýz?
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
þu konut satýþlarý istatistiklerine bakýyorum genelde ipotekli satýþ diðer satýþlardan çok daha düþük oluyor.
Haziran ay büyük ihtimal tam tersi olacak.
Anlamadýðým mayýs ve öncesinde vatandaþta para var mý da kredi çekmeden lak diye nakdi bastýrýp konutu alýyor.
Ya da iþ karþýlýðý, arsa karþýlýðý veya eþe dosta satýþ gösterip sadece tapu harcý ödeyip satýþlardan dolayý mý bu ipoteksiz satýþlar yüksek?
baþlýða bence bugün itibariyle verilmesi gereken cevap;
þu anda ev almak için doðru bir zaman deðil olmalýdýr
bir halt olacaðý yok.
Sizin gibi düþeþ bulsak bizde alýrýz baþkaným .
5+2 dubleks sýfýr daire Kadýköy Suadiye Bostancý Erenköy vs de 500 K olsun hemen paketle geliyorum derim apartmaný [emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri