Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
Maalesef ülkece zor günlere gireceğiz... Ama enseyi karartmak yok çünkü bu döngü olmak zorunda... Yatırıma gelince bende 2012 de aldığım hektaşları 2018 de çıktım ama 2017 den beri altın topluyorum.. Kesinlikle kirada olan mülklerimi satmam.. Olaya ecek acak tarzı bakarsak hepimiz toprağın altın girelim gömsünler kurtulalım..Yatırımda sepet gerçeği en az zararla bu işten dimdik çıkmanızı sağlar.. Biliyorum piyasa berbat olacak ama ben sepet hisse senetlerinide koymaya başladım.. İlave mülk nasıl alırım altın pozisyonu 2700 ons u geçerde son golü atacağım derse bende golü atarım.. Sepet yapın gücünüze göre evinizde olsun.. Yarın hiperenflasyon geldiğinde 2000 olan kiranız 6000 olursa mal sahibinize ödemeyeceğim mi diyeceksiniz!!! oldu suyundanda koy! Sade vatandaş için güçlü olmanın kuralı ev sahibi olmaktır.. Bizim gibi esnaf isen ev ve dükkan sahibi olacaksın.. Yoksa gelen vurur giden vurur .. Svg ler.
Kira artış oranlarında yasal sınır olduğuna göre öyle hiper miper enflasyon var ben şunu yaparım zor dersiniz.
Sepet konusundaki görüşlerinize katılıyorum. Çok iyi burnunuz yoksa sepet iyidir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi