Tam tersine bu dönemdeki sýkýntý esas faaliyet karý da dusmus.biri diyor artida açar sonra düþer diye keþke artida acsada satsam
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam tersine bu dönemdeki sýkýntý esas faaliyet karý da dusmus.biri diyor artida açar sonra düþer diye keþke artida acsada satsam
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 9.ay da endeks 75 bindi þuan da 112 bin bunu da hesaba katmak lazým.
bu 1 yýl içinde yerinde sayan hisse var mý acaba? Ne bidon hisseler 2 3 kat arttý. Hiç olmazsa bunda ciro ve karda net artýþ olmuþ.
Ben þahsen hiçbir aracý kurumun raporuna bakmam kendim incelerim.
Nedense hep denetimli 6 ve 12 aylýk karlar iyi gelirken denetimsiz 3 ve 9 aylýk karlar düþük geliyor. Bu da patronun bilanço da oynama yaptýðýný gösteriyor.
Bu arada ben hissenin avukatlýðýný da yapmýyorum yarýn ve hatta sonrasýndaki 1 ay da düþebilir bilemem ama sadece dönem karýna bakýlýp kötü demek doðru deðil.
Þirkette iyi yapýlan iþler de var.
Ytd
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oayakyatýrým elindeki hisseleri çýkmak için sanýrým yine iyi yemlemiþ milleti.Tüm cilalý raporlarýna raðmen ellerindeki kaðýtlarý da satamadýlar. Millet tahtaya uzak durdu. Böyle hacimsiz bir tahta için hedef fiyatýný 4'ün üzerinde vermek art niyetten baþka bir þey deðildi. Kaðýt yükselmeyebili, ama beklentisi olan bir þirketin tahtasý bu kadar düþük bir hacime sahip olamaz. Takaslara baktýðýmda zaten þüphelenmiþtim. 3 aydýr patinaj yapmýþ. Alan da, satan da ayný kiþiler.
Aðalar þimdi diyorsunuz ki yarýn bu hisse eksidemi açýlacak yahu...
O kadarmi kötü durum...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen çok bilgisin maþaallah.
Birincisi kendi fikrini yazan birine hemen hakaret senin çok alim olduðunu gösterdi.
Ikincisi 30 ekimde bilanço göndermemesi konsolide bilançoya geçmesinden denetim ile hiç alakasý yok. Konsolide bilançonun son tarihi de 9 kasým.
Üçüncüsü hem 6 aylýk hem 9 aylýk finansal tablolara bir daha bak bakalým hangisinde denetim yazýyor.
Hem bilgin az hemde hemen seviyeni bozuyorsun bir daha yazmam ben sana![]()
Yer Ýmleri