Hoooop dur bakalým vatandaþ sen kimsin?Patron mu yazdýrdý sana bu yazýyý?Ya ajansýn ya da aptýya þaptýya aklý ermeyen,boþ-beleþ birisisin.Benim burada bir fiyat verdiðim,iner ya da çýkar dediðim,küfür ettiðim vaki deðildir!Ben her zaman burada spekülatif hareket olduðunu ve sonuna kadar direneceðimi yazdým ve yine yazacaðým.Hiç kimseye ne akýl verdim ne de tavsiye ettim.Ne konuþtuðunu bileceksin,öyle klavye artistliði yapýp oraya buraya pislik atmak yok.Yaran mý var gocundun,nerene dokundu burada yapay hareketler var demem? Terbiyeni takýn,haddini bil,adam ol.
Þirket sahibi hissesinin aðzýna etmek istiyorsa eder buyur yap.deðer kaybeden senin þirketin g... giren senin g....bana hava hoþ beklerim.taki seni .....
Bu kadar salmasý hiç normal deðil muhtemel bu düþüþ trendinde dahada dipleri göreceðiz gibi....
Peki bu son çeyrek bilançoda finansal giderleri azaltmýþ olur yüksek kâr gösterirse ki beklentim bu yönde yine herkese ters köþe yapacak...
Oyak yatýrýmýn analizleride gerçekleþmiþ olur....
4.7 endeks üstü getiri....
Ben bunlara inanmak istiyorum þu saatten sonra baþka çarem yok satýp zarar edemem artik....
Varsa sizlerinde daðerli yorumlarýnýzý bekliyorum çünkü kaðýttaki fiyattý görünce morelim çok bozuluyor bari güzel yorumlarý okuyarak teselli oluyorum....
Saygilar hepinize....
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Justjust ve oðuzçetin þuanki duruma bi yorum bekliyorum efendim. Lütfen küfürsüz olsun. Justjust'un galiba uþak seramikte %1 lik bi payý vardý. Bir hissenin %1 i büyük bi rakam eder. Haliyle bu konuda bilgi sahibi, altyapýsý olan insanlarsýnýzdýr muhtemelen.
Küfür etmemin sebebi para hýrsýmdan deðil Allah þahit.bu insanlarýn bu kadar servet içinde yatýrým için burada onlara güvenip gelen yatýrýmcýlarý soyulacak tavuk gibi görmeleridir.insanlýk namýna en ufak bir emare olmayan bu yaratýklarýn varlýðýna dayanamýyorum.bu herifler bu þirketi aldýklarýnda burada çok pis kazýk yediler.beyinsizler halka açýk þirketin hisselerini toplamadan þirket aldýlar.Mecnur ve uzantýlarý hisseyi yukarý çekmeye baþlayýnca yukarýdan hisse almak zorunda kaldýlar.þimdi oradaki akýlsýzlýklarýný bizden çýkarmaya çalýþýyorlar.birde tv ye çýkýp iki de bir Allah kelimesi kullanýyorlar.bunlar Ahmet hocanýn öðrencisi birde düþün.hýrsýzlýk,yalan,sahtekarlýk bunlarda ama Allah hep Allah.Allah bunlar kahr eder inþallah.gelelim þirkete bilanço oynanmýþ.baský bilerek yapýlýyor.hisse alamýyorlar.bugün harekete bak gün sonu aldýklarý bir cacýk mal yok.ben bu adamlara ben istediðimde hisseleri vereceðim.bu adamlarýn benim hisselerimi aldýklarýnda suratlarýnda öfkeden kudurduklarýný düþünmek istiyorum.nerde böyle adi ticaret yapan kiþiler varsa bu dünyada da öteki dünyada huzur bulamasýnlar inþallah.hisse almayýn varsa satmayýn.unutun bakmayýn.bu kudursun burada kendi kendine.bunlar için akýl saðlýðýnýzý kaybetmeyin.
Oyak Yatýrým uþak için 4.70 TL hedefini deðiþtirmedi. Çok enteresan.
Yer Ýmleri