iyi akþamlar, bendede usak hissesi var. ana hisseyi mesala yarýn satarsam bedelliye katýlma hakkým yanarmý tþk.
iyi akþamlar, bendede usak hissesi var. ana hisseyi mesala yarýn satarsam bedelliye katýlma hakkým yanarmý tþk.
Arkadaslar merhaba usak hissesi almak istiyorum..ancak bu bedelli isi ne zamn bitecek simdi alip ruchan. para ugrasmk istemiyrm son tarih ne zaman bu bedelli isinde
Þimdi alýrsan ruchanla vs ile uðraþmasýn. 26.12.2018 tarihinde biter olay. Ama þimdi normal alýp satabilirsin. Dünden itibaren alanlar bedelli, Rüçhan vs ile uðraþmayacak...
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sagol cok yardimci oldun
Hak kullaným süresi de 02.01.2018 tarihinde sona erecek. Yani ruchanlari satmayarak bedelliye katýlacaklar bu tarihe kadar bedelliden yararlanabileceklerdir, zaten ruchanlari satmayacaklarsa bedelliden yararlanmalilar. Ama dün bugün ve bundan sonra alanlar dediðim gibi normal alým satým yapacaklar. Bedelli Rüçhan vs uðraþmayacak. BEDELLÝ SURECÝ BÝTÝNCE BEN HÝSSENÝN TOPARLAYACAGÝNÝ DUSUNUYORUM. BURALARDAN YAVAS YAVAS ALMAK GEREKTÝGÝNÝ DUSUNUYORUM. ZATEN HÝSSE DÝP SEVÝYELERÝNDE... [emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri