Tam 2 yýl önce 2017 Þubat ayýnda yapýlan yorum. Bugünü anlatýyor.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam 2 yýl önce 2017 Þubat ayýnda yapýlan yorum. Bugünü anlatýyor.
Bilanço da bir yanlýþlýk var sanki. Son çeyrek faliyet karý 12 milyon tl civarý. 9 aylýk faliyet karý 32 milyon tl idi. 12 aylýk faliyet karý 52 milyon tl görünüyor.
Ya son çeyrek faliyet karý yanlýþ yada 12 aylýk faliyet karý.
Diðer faliyet gelir ve gider kalemi ile ilgili bir sýkýntý var sanki.
Müsait zaman bulabilirsem þirketi arayýp soracaðým. Ama bugün zor gibi.
Ytd
En kötünün beklendiði 4.çeyrekdeki inanýlmaz iyileþme bedelli artýrýmýn baþarýsý için makyajlama olmasýn.
nerdeyse sermayesi kadar 17milyon zarar açýklayan EMKEL %6YAPTÝ
22 yi gösterdi kimsecik yok kim alýyor bilgisi olan var mý
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biriktirdiðim usaklarýn hepsini zararýna sattým þirketlerine de gönderdim.Önce spk ya cimer e þikayet ettim. Sonuç bedelli den gelenlerle 80 bin lot verdim. Kan emicilere ve ilgililere dedim ki olumlu haber yaparak birileri açýða satýyor. Tarih ve saatleriyle spk ya da yazdým. Kan emiciler ve iþbirlikçiler bize ekmek vermedi.Þimdi hisse prim yapýyor. Önemli mi? Bosh öldü mü bilmem ama onun sözü hep hatýrýmda. Ýnsanlarýn güvenini kaybetmektense para kayýp ederim diye. Usak seramik güvenimi kayýp etti. Hisseyi geç hiç bir þirket malýný almayacaðýmý bilsin istedim.
þu andaki gördüðüm kadarýyla 20-23 den mal boþaltýyor patron ve ekürisi..teranýn 20 den 1.5 lot verdiði yerde 23 den mal alnýmaz bence.ben bedelliden aldýklarýmý verdim 22 den.hayrýný görsün.15 e gelsin bakarýz.
ytd
Anlaþýldý günlük takas yok milleti canýndan bezdirmiþler kimsecik yok
Discovery cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri