3 nisanda genel kurulda görüþmek dileðiyle.
Dostlar biliyorsunuz 3 Nisanda genel kurul var. Usak ile eda nýn birleþmesine, Genel Kurula gelipte birleþime hayýr oyu kullandýðýnýzda ayrýlma hakký olan 1,20 hisse fiyatýyla þirkete satabilme imkanýna sahip oluyorsunuz.Dolayýsýyla þirket diyorki benim hissemin fiyatý 1,20 TL.Ben bu fiyattan hisselerini geri alýrým.
yatýrým tavsiyesi deðildir.
1,13-1,14
1,14 üzeri 1,17
1,17 üzeri 1,27 hedefim var
1,20 beni kurtarmayabilir![]()
Genel Kurul Tarihi 03.04.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 02.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir UÞAK
Ýlçe BANAZ
Adres Dilek Mahallesi Deðirmenler Sokak No:100 Banaz / UÞAK
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Baþkanlýk Divaný'nýn teþkili,
2 - Genel Kurul Tutanaklarýnýn imzalanmasý için Baþkanlýk Divaný'na yetki verilmesi.
3 - Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi, Sermaye Piyasasý mevzuatý göre hazýrlanmýþ konsolide olmayan Mali Tablolar ile Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý ve müzakere edilerek Genel Kurul'un onayýna sunulmasý,
4 - 2018 yýlý karý-zararýnýn müzakere edilmesi, Bu konudaki önerilerin görüþülmesi ve Genel Kurul'un onayýna sunulmasý
5 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri kapsamýnda, 2018 yýlýnda "Ýliþkili Taraflarla" yapýlan iþlemler hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi,
6 - Þirketin 3. kiþiler lehine vermiþ olduklarý teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiþ olduklarý gelir veya menfaatler konusunda Genel Kurul'a bilgi verilmesi; (TRÝ' ler)
7 - Þirketimiz tarafýndan 2018 yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn Genel Kurul'un bilgi ve onayýna sunulmasý,
8 - Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticilerin ayrý ayrý ibra edilmesi
9 - Yönetim Kurulu Üyeleri ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeleri verilecek huzur haklarýnýn tespit edilmesi,
10 - Grup þirketlerimizden Eda Turizm Otelcilik Madencilik Ltd.Þti.'nin Devir alýnmasý yoluyla birleþmesi iþlemi için Sermaye Piyasasý Kurulu'nca düzenlenen birleþme ve bölünme tebliði'nin 12/4/A maddesi gereðince birleþmesinin Genel Kurulda görüþülmesine,
11 - Þirketimizin 2019 yýlý baðýþ sýnýrýnýn belirlenmesi,
12 - Esas sözleþmenin 3, 5 ve 6 maddelerinin revizesine ve 38. Maddenin eklenmesine iliþkin kararýn onaylanmasý,
13 - Sermaye Piyasasý Kurulu tarafýndan yayýmlanan Sermaye Piyasasýnda Baðýmsýz Denetim Standartlarý Hakkýnda Teblið gereði, Denetimden Sorumlu Komite'nin önerisi üzerine Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin onaylanmasý.
14 - Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý yetkinin verilmesi, (Yönetim hakimiyetini elinde bulunduran pay sahipleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey yöneticileri ile bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri yakýnlarýna, Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek nitelikte iþlem yapabilmeleri ve rekabet edebilmeleri için onay verilmesi ve söz konusu iþlemler)
15 - Dilek ve temenniler.
Gördüðünüz gibi Genel Kurul gündem maddelerinin 10.maddesi;
10 - Grup þirketlerimizden Eda Turizm Otelcilik Madencilik Ltd.Þti.'nin Devir alýnmasý yoluyla birleþmesi iþlemi için Sermaye Piyasasý Kurulu'nca düzenlenen birleþme ve bölünme tebliði'nin 12/4/A maddesi gereðince birleþmesinin Genel Kurulda görüþülmesine,
denilmektedir.Tek yapýlacak þey genel kurul tarihinden bir gün önce elinizde bulundurmak suretiyle,Genel Kurula katýlmak.
Böyle bir hak varken ben neden 1.12-1.13 ten hisse satayým.Tam tersine hisse sayýmý artýrýp 1,20 den Genel Kurulda satarým.
Böylelikle yasalarýn yatýrýmcýya verdiði bu hakký kullanýp büyük kazanç saðlarým.
Buda benim tercihimdir.
Yer Ýmleri