https://egk.mkk.com.tr/egkweb/
Ýncelemenizi rica ederim.
https://egk.mkk.com.tr/egkweb/
Ýncelemenizi rica ederim.
Öyle kolaydi sanki. Patron þeytana pabucu ters giydirir. Sað gösterip sol vurur. Biz superzekaliyiz patron bunlarý dusunemeyecek kadar gerizekalý ha. Hesabýn güzel olmuþ ama, tuzu eksik. Uþak patronu oyle kolay kolay para kazandirmaz. Yoksa herkes alýr 1,05 TL.den 1 hafta sonra verir 1,20 TL.den. Bu yemleme taktigi, 1,20 TL.den alacaðým deyip ele verme numaralarý. [emoji6][emoji6][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben ironi yapýyorum zaten dostum, genel kurulda hisseyi 1,20'den patrona çakma hayalleri kuranlar var. adamlar sadece %5'lik kota ayýrmýþlar. arkadaþlar da hayal kuruyor biz genel kurulda 1,20den vercez o güne kadar 1,20yi görmezse diye.. bende diyorum onu bize yedirmezler. herþey bu kadar basit olsa burada þu an hepimiz viski yudumlayýp borsa sohbeti yapardýk ama anca çekirdek çitliyoruz. millette zehir gibi zeka var ama takdir ediyorum gene de.
1.20 lik rakam bu hisse için ulaþýlamayacak kadar zor bir fiyatmý
SM-N910F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iþte bunu yapmayacaktýnýz.. Küçük yatýrýmcýnýn duygularýyla bu kadar oynanmaz, yeter artýk.. genel kurula gideceðiz diyoruz adamlarýn yaptýðý terbiyesizliðe bak.
banaz-usak-yolcu-ucr-cfe4316ab4d37a7308b4.jpg
Ortaklarýmýzdan gelen yoðun soru ve bilgi taleplerinin bir anlaþmazlýða mahal vermemesi için ek bilgilendirme açýklamasý yapma gereði duyulmuþtur.
Yönetim kurulumuzun 08.01.2019 tarih ve 2019/01-A sayýlý Þirket birleþmesi yönünde almýþ olduðu karar özel durum açýklamasýnda da belirtildiði üzere, yönetim kurulu kararý hakkýnda Genel Kurul'a iþlemin içeriði konusunda bilgi verilmesini amaçlamaktadýr. 03.04.2019 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurul gündemine bu nedenle konulmuþtur.
Yönetim kurulumuzun 08.01.2019 tarihinde almýþ olduðu 2019/01-A sayýlý karar da birleþme ile ilgili konularýn Genel Kurulda görüþülerek bilgi verilmesi amaçlanmýþtýr. Genel kurulda birleþmenin içeriði ve amacý anlatýlarak ortaklarýmýz bilgilendirilecektir. Ortaklarýmýzýn konuya yaklaþýmý olumlu olmasý durumunda Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve Türk Ticaret Kanunu hükümleri doðrultusunda gerekli iþlemler deðerleme raporlarý akabinde baþlatýlacaktýr.
Henüz birleþme için Sermaye Piyasasý Kurulu nezdinde baþvurular yapýlmamýþ, gerekli onaylar alýnmamýþtýr. Dolayýsý ile 03.04.2019 tarihinde yapýlacak olan Olaðan Genel Kurulumuzun 10. Maddesinde Birleþme ile ilgili bir oylama yapýlmayacaktýr.
Ortaklarýmýzdan 03.04.2019 tarihinde yapýlacak olan Genel kurul toplantýsýnda katýlýp muhalefet þerhi düþmeleri durumunda Ayrýlma Hakký kullanýp kullanamayacaklarý yönünde sorular gelmektedir. Genel kurulda iþlemin onayýna yönelik bir oylama yapýlmayacaðý için her hangi bir ayrýlma hakkýnýn doðmasý mümkün olmayacaktýr. Yönetim Kurulunca ilgili Genel Kurul'a bilgi vermesi sonrasýnda ilgi kurumlardan onay alýnmasý için gerekli iþlemler baþlatýlacak olup, yasal onaylar alýndýktan sonra birleþme kararý Genel Kurul onayýna sunulacaktýr.
Ortaklarýmýzýn bilgisine sunulur.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751002
Yer Ýmleri