8 tl yi görmüþ hisse 1 tl de sürünüyor ve 1.07 yi geçsemmi geçmesemmi diye kara kara düþünüyor. Avr..dýný skyim böyle spekin.
8 tl yi görmüþ hisse 1 tl de sürünüyor ve 1.07 yi geçsemmi geçmesemmi diye kara kara düþünüyor. Avr..dýný skyim böyle spekin.
bi cacýk olmaz 1 kiþinin keyfine bakan hisseden
Bu hissede;
1.03 altýnda, üst üste iki kapanýþ görmediðim sürece, elimdeki hisseleri asla stop loss yapmam!
Bu da benim prensibim.
Uþak seramige Tanýþlar holding diye bakmakta yarar var.Tanýþlar topraðý çýkarýyor seramik yapýp satýyor. % 60
Ihracat ediyor.yeni trend evlere granit yapmak.fayanslara 3 boyutlu granit resmi basiyorlarmis.ev hanýmlarý artýk granit istiyor. isleri iyi .Daha oncede dedigim gibi hisse maliyetide benim icin önemli faktörlerden biri. Patronun 25 milyon lot maliyeti 1.02 lira Tanýþlar in daha eski kasadaki lot maliyeti de daha yüksektir.aþagi götürmez .7 aydir 1 liradan toplamaya çalýþýyor. Hele hergün 5 milyon lot hacmi görünce gülüyorum çünkü 500 bin lot olmaz bile bu demektir spek tahtada.Benim hisseleri nah alýr.
2010 da ihracati % 30 çýkarmak mis hedefleri.þimdi % 60 olmuþ. Galiba % 100 Olunca kaðýt çýkacak.
Þu s400 mevzusu kapanmadan hisselere girmem.
HÝÇBÝR ÞEY BÝLMÝYORUM, AMA HERGÜN YENI BÝR ÞEY ÖGRENÝYORUM.
S 500 baþlayacak yakinda
Yer Ýmleri