Bir tarafýnýda yýrtsan sana mal yok.bu iðrenç hareketlerin insanlarýn daha da inat etmesine neden oluyor.patron sen deðilsin iþte ortada,herkes kendi kendinin patronu.
Bir tarafýnýda yýrtsan sana mal yok.bu iðrenç hareketlerin insanlarýn daha da inat etmesine neden oluyor.patron sen deðilsin iþte ortada,herkes kendi kendinin patronu.
Son üç ayda kim ne yapmýþ. OYAK yayýnladýðý rapora uygun davranmýþ.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekleyeceðiz.. Þu an 2.87 de desteðini buldu.. yukarý yönlü gidecektir.. bu hafta 3.00 seviyesini görmesini bekleyebiliriz.. Grafik ve yükselen seans hacmi bunu söylüyor.. gunlukculer panik ile sattýlar bugün.. yoksa 2.97 lerden kapatýrdý bence . Bu hisse gerçek yatýrýmcýsýna yavaþ da olsa emin adýmlarla kazandýrýr diye düþünüyorum..
Kendi düþüncemdir. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
SM-G950F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yapý Kredi ciddi mal topluyor.. Onlar da rapor çýkarýr mý diye ister istemez düþünüyor insan![]()
Defter deðerine yeni gelmiþ bir þirket ilk 50 arasýna girecek,çok iyi bir büyüme saðlýyacak sonra ky buradan hisse aldýracaklar ve para kazandýracaklar.çok zor.buralardan çoktan uzaklaþmýþ olmalýydý.þu an ben çok inanmýyorum.önümüzdeki yýllarda belki dedikleriniz gerçekleþir.sahibi çok ahlakla iþi olmayan ve para düþkünü olunca zaten 1000 kez düþünüyorsun.
Ýþte o..... çocuðu olduðunun ispatý.seyredin hisseyi
Sahibinin yönetim zihniyetine ben de bayýlmýyorum, en azýndan klasik yerli patron zihniyetiyle yönetilen bir þirket olduðunu düþünüyorum.. Yüksek temettü vereyim, hem yatýrýmcý kazansýn hem ben kazanayým, þirketimin piyasa deðeri artsýn kafasý yok.. Ve hisse bu sene çok ciddi pazarlandý, bu biraz korkutmuyor deðil. Ama yine de bu yýlýn bilançolarý geçen yýldan daha saðlam olacaktýr. Þirket borcunu da azaltabilirse biraz güven oluþturur. Bedelli riski her zaman var. Yine de trade ile bu sene iyi kazandýrdý, saðolsun. Aralýksýz tutan sabýrlý arkadaþlar daha çok kazandý, araba alan bile var. Hissenin þu an düþme sebebi bence endeksin de düþme sebebiyle ayný (Beta'sý düþük bile olsa). Birkaç kademe sinir bozmamalý, bilançoya kadar 3'ü kýrmasýný þahsen bekliyorum, olmazsa þaþýrtýr.
Ben 1 lot bile vermem almamda.nasýl olsa eþþek gibi istediðimi verecek ama bugün ama yarýn.oynasýn dursun kendi kendine.ancak oyun oynar ben ise eline veririm istediðim zaman.
Yer Ýmleri