“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Stopcular þimdi kara kara dusunuyordur geri nerden alsam diye burada çok yazdýk algýyla oynuyorlar diye ...ytd
9 aylýk Blancoyu bir görelim bakalým ne ailemdeler...ytd
Piyasa bu haberlere ne kadar deðer verecek bakalým...yatýrýmcýnýn güvenini kaybetti belki Gunlukculer girer çýkar halka arzdan alanlar tavan olsa bile kurtarmaz....ytd
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Stop yapmak bazen iyidir ama benim kitabýmda böyle birþey yok.kademeli alým kademeli satim bu tür kâðýtlarda daha doðru bir davranýþ biçimidir.cunku kumar kaðýdý yatýrým degil....sizin adýnýza üzüldüm stop yaptýðýnýz için belkide doðru bir karar vermissinizdir bu kagitta algýyla oynadýklarý belli ....gerisi benim için hikaye.ben pasta ve takaslara bakarým.ytd.
Halka arzdan hala elinde tutan varsa inþallah + ile ayrýlabilirler. Müsaade eder mi bilemem ama inþallah. Bu arada 2 liradan toplandýðýný bilerek fazla abartmadan eðer çýkarsa tabiki de. Arz fiyatýna geldiðinde %40, biraz kar býraksýn derseniz, buranýn altýndan maliyetlenenlere %50 kar býraktýðýný bilerek.
Yer Ýmleri