Hareket baslarmi sali bu gun
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hareket baslarmi sali bu gun
LG-D802TR cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Welcome to ateþle dans....turizm tasari beklentisi over...yeni beklenti arsalara yapýlacak projeler..kendi gorusum ve beklentimdir..
ben bu kaðýda gireli 6 sene oldu ta o zamnlar sarýgerme oteli yapýlacaktý 6 senedir bi çivi çakmadýlar, 2015 te ruslarla ortak olup iþ yapacaklardý o da fos çýktý, ben bu kaðýttan çýktým, þuan mrgyoda kaðýdým yok ama ky tavsiyem bu þirket borç bataðýnda, bankalardan çektikleri kredileri ödeyemiyorlar, çektikleri paralarýda yediler projelere para kalmadý, para martý otele gitti, orayý beslediler yani, projeler kaðýt üstünde kaldý, gelirleri sadece kira gelirlerinden elde edilen gelirler. þu saatten sonra ne kadarda þu projem bu projem var desede inanmam. alanlara Allah sabýr versin ben 6 sene sabrettim karda ettmedim zararda etmedi. koyduðum parayý zorda olsa aldým 0,65 ten verdim kurtuldum. burdan 2lere 3 lere gidecek deselerde inanmam ben bunu 6 sene dinledim boþ, þuan Aselsana geçtim çok þükür elimiz para gördü 6 sene sonra borsadan para kazanmaya baþladým. bu uyuzu beklemeseydim hangi kaðýda girsem en az 3-4 katý olmuþtu.
çaycý, 2 gündür yan ceplerden mal boþaltýyor.
0.80 kuruþu bugün yada yarýn gösterecekler gibi duruyor hissenin hali.
çaycý bey ve dalton arkadaþlarý; altlara 7-8 milyon lot alýþ gir yukarý fiyatlarý boþ býrak,araya makasa gelen küçük yatýrýmcýya malý yedir. bu taktikleri deðiþtir artýk millet býktý sizlerden.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Yer Ýmleri