Bu iþte patronun parmaðý büyük..kendi þirketini bitiriyor....y.t.d...
Bu iþte patronun parmaðý büyük..kendi þirketini bitiriyor....y.t.d...
devre kesici : açýlýþ fiyatýna göre + veya - %10 yaptýðý zaman devre otomatik keser 15 dk mola
brüt: devre kesici ile direk ilgisi olmasada aþýrý oynaklýk göstermiþ kaðýtlarda spk spekülatif hareket hissederse brüte alýr asýl bu tamamen spk ya baðlýdýr buna oradaki kiþiler karar verir
biz gerelde 15 gün 10 larca devre kesici yedik, enson çok sert düþünce ve son gün 7-8 kere devre kesince brüte alýndý...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Tabanda Alis çoksa neden taban bozulmaz anlamýþ deðilim.ytd...
brader ne desen haklýsýn sazan gibi 1,40 atladim spek güzelce döþedi borsada yenide sayilmam ama bakmadan aldýðým doðru
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enteresan olan hisseye brüt, açýða, satýþ, kredili iþlem yasaðý geliyor da hissenin a.. koyana hçbir þey gelmiyor
Sent from my iPad using hisse.net
eyvallah hocam ky pskolojisi iþte ben kendimede kýzýyorum aslýnda sabah bende atladým ufak bir miktar araþtýrmadan
kredili ve açýða satýþýn yasak olduðunu biliyordumda alýnca kafama dank etti brüte girdiyse satamayacam þimdi diye düþündüm
maalesef satabilsekte yine kitledi aða bizi aha þimdi gene satamýyoz tabandayýz allahtan öðlen para lazým oldu 3 te birini sattým zarar azaldý azbiraz...
borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
Akþama Avrasya y. Metro y metro ticari y. Mallarý sýfýrladýk haberini yollar bistte tamam o zaman brüt takasta bizden o zaman der. Vurun Abalýya. Ytd
umarým brüt gelmezde yarýn alsat yaparak biraz zararýmýzý çýkartýrýz onada izin vermediya bugün neyse..
Yer Ýmleri