sayýn Serkan1907,metrodan biraz alýyor yandaþ aracý kurumlardan satýyor.buna ne demeli.yatýrýmcýyý soyan soyana.düzenleyici ve denetleyici kurumlar seyrediyor.yýllarca borç bataðýndan kurtulamamýþ bu borç bataðýndan kurtulmak için borsaya halka kazýk edilmiþ þirketler var.bunlardan bir tanesi de bu þirket.sahipleri çýksýn konuþsun bir yayýn kuruluþunda da biz de tartýþmaya katýlalým ve aðýzlarýnýn paylarýna verelim bu yatýrýmcýlarý soyanlara.
Benim eki yazýlarýmda mevcuttur iyi yerlere geleceði ama arkadaþlar hep kötülediler, martý otel daha iyi dir diye þimdi okusunlar bakalým nereye geldi
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onda hemfikiriz dostum. Tamamen spekülatif yükseliyor çünkü herhangi bir haber bilanço vs yok ortada. Fakat þöyle de bi durum var. Bu adam ilk tavaný ve pay alým satým haberini kapa gönderdiði günden beridir 4-5 kez gir çýk yaptým müthiþ getirisi oldu. Tabi ben her zaman stoploss seviyemi belirlerim Galibin olduðu hissede. Yani demek istediðim eðer biraz tecrübe sahibi iseniz bu tür durumlarý fýrsata da çevirmek gerekiyor. Þuan taban bile olsa %35 üzeri kardayým. Ýyi yerden yakalayýp, patron gemiyi terkeymeden kaçmak gerekiyor. Tücrübesi olmayanlara tavsiye etmem tabi
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan girmek büyük cesaret ister.Ya yukarý devam eder yada ele verir.
Arkadaþlar açýða iþlemleri biri paylasabilir mi tsklr simdiden
Yer Ýmleri