Ky larýn eti ne budu ne sabahtandýr alýyor ky ama 1 kademe bile oynamadý.ytd
Ky larýn eti ne budu ne sabahtandýr alýyor ky ama 1 kademe bile oynamadý.ytd
1, 70 ten alanlara geçmiþ olsun dileyelim mi? Ytd
Ýkinci dediðim yani beklediðim taban olmamasý dýþýnda gerçekleþti. Yarýnda 1, 70 ten alanlar için 1, 75 gibi bir þans verebilir. Sizin için isterim ki tavan olsun ama burda kimse kimseyi kandýrmasýn. Adamlar þu ana kadar sattýklarý ile maliyeti sýfýrlamýþlardýr bile. Þimdi nerden verseler kâr. Ama tabiki patronla anlaþmalý olduðu için hisseyi bir noktada býrakacaklar. Bence orasý 1, 70 deðil de 1,5 olabilir. Þu anda gözüken en iyi ihtimal hisseyi 1, 60-1, 70 arasýnda 1 ay kadar oyalayýp yenide 2,5-3 arasýna getirip pazarlamak olur. Öbür türlü yarýn da 1, 75 ten 1, 50 lere düþürüp orda bütün malý bitirirler. Ytd
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda, MRGYO.E paylarý 10/01/2018 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 24/01/2018 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler; A, B, C, D grup deðiþimi, pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir
Bir önceki tedbir 1,60 larda gelmiþti, hisse sakin bir þekilde 2,04 e gitmiþti. Tahminim yarýn sakin geçecektir.
Açýða satýþ yasaðý gelmiþ buda birþey ama bu herif brütte bile malý boþaltabiliyor. Muhtemelen yarýn sert hareketleri sonrasýnda brüt takas gelir. Tekrar söylüyorum bugün alanlar yarýn bunlarý iyi hesap etsinler. Yarýn için de iki olasýlýðý söylemek istiyorum. Birincisi sabah 1, 50-1, 55 arasýna çekip öðleden sonra 1, 75 e kadar çýkartýp bu civardan kapatýp ertesi gün brüt takasa girince açýlýþta 1, 50 lere yine salmak. Ýkincisi 1, 60-1, 70 bandýnda brüt tehlikesine girmeden epey bir süre oyalanmak. Bu seferde bana birincisi daha yakýn geliyor. Ytd
Yer Ýmleri