-

Originally Posted by
oyuncu7276
Buralarda oyalanması olumlu gibi. Endekste eksi...kapanis ınsaallah 1.65 üstü olur..hacim düşük....asla y.t.d..
Ben bir hisseye girmeden önce nabız yoklarim. Mesala hisse 1, 64-65 iken 5000 lot alışı 1, 64 yazdım. Eğer verirse satar kaçarım derken saniyesinde verdi. Bende 1, 63 ten satıp çıktım. Bu benim şahsi fikrim sadece dikkatli olun derim. Ytd
-
Bu arada yazarken düşmüş bile.ytd
-
Buralardan 3 vakte kadar tepki gelebilir...endekste aşırı bozulma olmazsa...110 üstü olumlu gibi...asla y.t.d...
-

Originally Posted by
oyuncu7276
Buralardan 3 vakte kadar tepki gelebilir...endekste aşırı bozulma olmazsa...110 üstü olumlu gibi...asla y.t.d...
Bence yarın 1, 50 lerden tepki gelir artık ama en fazla 1, 75 e kadar olur. Orayı geçemez. Bende artık 1, 55 altında alırım trade için. Ytd
-
160 altı zor gibi....bu saatten sonra...butun olumsuzluk satıldı...hisse çok düştü...bencee..y.t.d...
-

Originally Posted by
oyuncu7276
160 altı zor gibi....bu saatten sonra...butun olumsuzluk satıldı...hisse çok düştü...bencee..y.t.d...
İşte çok düştü diye ky lar atliyor zaten o da verdikçe veriyor aşağıya. Ama dediğim gibi yarın muhakkak tepki verecektir ama önce 1, 50 leri görsün. Ytd
-
Bugün de 1, 60 lardan iyi mal çaktı. Yarın biraz vangd satıp 1, 50 lerden alıp bi % 10 da ben ona çakacağım sizde şahit olun. Ytd
-
09.01.2018 tarihinde Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.(MRGYO) payları ile ilgili olarak 1,69-2,01 TL fiyat aralığında 2.045.549 adet Alış işlemi ve 1,95-1,70 TL fiyat aralığında 4.974.972 adet Satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki paylarımız 09.01.2018 tarihi itibariyle %2,40 olmuştur. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler ekteki tabloda pdf olarak verilmektedir.
Saygılarımızla.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri