Þeker galipin kurumu bilmeyen varsa
Borsadaki kumar hisselerinden biride bu maalesef arkadaþlar. 0,8 li fiyatlardan 2.XX li fiyatlara yükseliþi olduðu gibi ayný hýzda düþüþüde olasýdýr. Öncelikle sorumuz þu olmalý bu tür kaðýtlara neden bulaþýrýz ? Çünkü en hýzlý ve en güzel paralarý bu tip hisselerde kazanýrsýnýz borsada zamana yaymak istemezsiniz. Ýnsanoðlu hep böyledir kendimde dahil olmak üzere. Bu tip bir hisseye giren insan riski emri verdiði andan itibaren almýþ demektir. Mutlak ve mutlak bir stop noktanýzýn olmasý gerekiyor yoksa çok üzülürsünüz. Parasýnýn tamamýný yatýrmýþ arkadaþlar için senaryo kötü maalesef. Geride sermaye býrakanlar için maliyet düþürme fýrsatlarý çýkýþ için çok güzel olacaktýr. Bu adamlara prim vermek bizlerin elinde olan bir þey bunu hiçbir zaman unutmayýn. Az ve öz kazanacaðýnýz bir sürü hisse senedi var piyasada sadece biraz sabýr gerekiyor. Bunlar adamý maalesef sabunsuz mikerler. Allah korkusu olmayan insanlardan merhamet beklenmez. Bu yazýyý paylaþmak istedim hiç bir art niyetim yok sadece durumu bilin istedim.
Alis ne kadar tabanda.. satýþ çokmu fazla..kapanisa ne olabilirki...y.td.
Maliye 1.62..zarar büyük...bekleyecez...ne yaparsa artýk...
satýþ bitmiþ olabilir mi...... ytd...
1.22 erken mi sattýk ne
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
poff
Sent from my iPad using hisse.net
Yer Ýmleri