borsada para geçer çakýl taþý deðil, kimse tanýmadýðý kiþilerin dedikleriyle al sat tut kararý vermesin ...
yaptýðým tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
Bende brüt takas bekliyordum ama görünen o ki galip henüz malý bitirmemiþ. O zaman yarýn ki senaryo þöyle olabilir. Önce 1, 19 ordan 1, 27 ye çýkart yükseliþe geçti diye ky zýplar sonra 1, 15 e kadar ver malý bitir. Ondan sonra brüt takas gelsin. Ah ah borsanýn suyu çýktý zaten en güzeli kripto paralar. Bas parayý bitcoine gitsin. Ytd
Yemin ederim ki alenen bir iþbirliði var. Uyarýyý aldýktan sonra hergün % 7 düþ bugün %20 düþ spk bunu görmesin. Vangd 1 ayda 2 kere brüt takasa girdi bu hareketlerin yarýsýný yapmadý. Bekleyin srfzler galip onay versin öyle deðil mi? Göz göre göre Kýyým yapýlýyor ses seda yok. Yazýklar olsun. Ytd
Brüt takas haberi seans önceside gelebilir
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir
hocam bu bilgi doðru ise daha bize gün yüzü göstermezler
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn açýlýþtan önce brüt takas gelmezse kaðýda bilinki galip spk ile rüþvetli çalýþýyor. Net ortada demektir.
Diger taraftan yarin 1,18 den 0,96 kurusa kadar 30 bin lot her kademeye bin lot girdim alim için bakalým gelirse bende girmeyi düþünüyorum.dediðim yere gelirse 1000 lira ortalama ile almýþ olurum.96 kurusa 10 bin lot tabana yazdým.
Lütfen yuksek maliyetliler farklý anlamda söylemedim. Gelirse alýrým.gelmezse eyvallah.ytd
Avtur, Avgyo oldu. Ele aldýk yarýn umarým ters bir hareket yapar da biraz yukarýdan verip aþaðýdan alýrýz.
Yer Ýmleri