10 gün sonra terazi ekrana bak....1.20 üstü en az...y.t.d..
10 gün sonra terazi ekrana bak....1.20 üstü en az...y.t.d..
Tepkisi o kadar olur zaten söylediðiniz rakam mantýklý. Hiç olmazsa bazý hayalperestler gibi 1,50 falan demediniz. Öyle bir iddianýz olsaydý nesine olsa vardým. Benim zaten tahminim brutten çýkmaya yakýn ancak 1,20 leri göreceðidir. Bu endeksle de herhalde saðlam hisselerin hemen hepsi o kadar kazandýrýr. O yüzden daha önce 1, 20 nin altýnda alýrým dememe raðmen bu fiyatlardan bile almaya deðmez diyorum. Benim iþim vanetle orda 5 olana kadar yazmam dediðim için sadece bu formda yazýyorum. Sembolik olarak da 31 lotum var. Ytd
Galip kalan gizlediði hisselerini deniz ve iþ üzerinden satýþa devan ediyor, dun 1,10 kapatmýþtý bugün 1,10 nu hic geçirmedi, klasik galip taktiði, bir sonraki gün bir önceki günün altýnda kalýr hep.
Yarýn 1.10 üstü kardeþ...galip olayý bitti...gonderdigi haber çýkýþýn habercisi...uzantilsrinda olabilir ama tehdit bitmiþtir..kimbilir ilerde baþka þeylerde olabilir...y.td..
alýcý kurumlar
satýcý kurumlar
ilk 5 kurum genel
![]()
yarýn da 1,1 üstünde kalamazsa düþüþe onay gibi olur ve akabinde daha da düþebilir...ytd...
Sen galibi tanýmýyorsun sanýrým kardeþ. Galip bu ky yi bunalýma sokmaktan keyif alýr, büyüklere gücü yetmez mesela. Bugün bak bakalým 1,10 ustu kapa mayi býrak gorecekmi, taki galip elindekileri bitirir ve cop edip atar o zaman da hisse belini doðrultamaz zaten, hala galipte milyon lot lar var, spk ile danýþýklý bunlar, hep boyle zaten.
Adam efsane gibi bisey olmuþ anlaþýlan, tabi onu efsane eden de saðlam ve temelli hisseler yerine atarý gideri bol temelsiz güccük hisselere bir günde zengin olayým hevesiyle atlayan benim bizim gibi ky larda...
Yer Ýmleri