Silkeliyor gibi dün alanlarý dökmeye calýsýyor gibi zararda olan bekliyor zaten
Silkeliyor gibi dün alanlarý dökmeye calýsýyor gibi zararda olan bekliyor zaten
[QUOTE=bsenel;1585355]MALBAÞ ýn olduðu yerden topuklarýnýz kýçýnýza vurarak uzaklaþýn derim. Burayý da pic etti!
Dostum marbas iyidir sevmem ama hareket var onun oldugu yerde iyi yada kötü biraz iþlem yapsýn satan satsýn bakalým ne olacak bu kadar kýsa süreceðini sanmýyorum yarýsýný sattým bekliyorum giderse güzel olur geri gelirse alttan maliyet yaparýz
[QUOTE=leon-kýng;1585510]Böyle hareket sadece MALBAÞ gibi günlükçülere yarar.
Yatýrýmcýyý hele ki küçük olanýný evire çevire öper!
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hiç iyi olmadý bu, akþam kapanýþta o kadar alým gelip kademe yükselmesi ve sabah direk düþüþ ile baþlamasý nasýl yorumlanýr bilemedim valla
Yo ben sattým sabah yarýsýný 14 ten az aldým sýkýntý yok sadece aldýðýný yarýn satarsýn sattýðýný ise geri alabilirsin ziraat yatýrýmda böyle baska kurumlarý bilmiyorum
Türkiye Konaklama sektörü 2017'nin tamamýnda 192 adet yeni otel projesi için yatýrým teþviði aldý - Turizmdatabank
Turizmdatabank internet sitesinde yayýnlanan habere göre; Türkiye Konaklama sektörü 2017'nin tamamýnda 192 adet yeni otel projesi için yatýrým teþviði aldý.
Turizmdatabank'ýn hazýrladýðý 2017 yýlý turizm yatýrýmlarý analizine göre teþviklerle 33 bin yeni yatak yapýlacak, 25 bin yatak da yenilenecek.
Konaklama sektörü 2017'nin 12 aylýk döneminde; yeni yatýrým, yenileme gibi amaçlarla 3,6 milyar TL bütçeli, 240 otel projesi için teþvik aldý.
Sektör, 192 adet YENÝ otel yatýrýmýna toplamda 3,2 milyar TL'lik bütçe ayýrdý. Bu tesisler tamamlanýnca, 33 bin dolayýnda yatak faaliyete geçecek. Öte yandan 25 bin adet yatak da yenilenecek.
Diðer yandan tesislerde çalýþacak kiþi sayýsý 10.095 bin olurken, bunun 9.301 kiþisi yeni otellerde istihdam edilecek.
Teþviklerle yapýlacak olan yeni 192 adet otelin yüzde 80'ini 3, 4 ve 5 yýldýzlý oteller oluþturacak. Tesislerin % 37,5'i 3 yýldýzlý, % 29,7'si de 4 yýldýzlý. 5 yýldýzlý oteller ise toplam projeler içinden % 13 pay alýyor.
Sözkonusu habere aþaðýdaki linkten ulaþabilirsiniz:
http://www.turizmdatabank.com/haber/...-yatak-geliyor
Yer Ýmleri