Burgan gelmiþ,kemiksiz girmiþ,yapý kredideki dallamalar satýþý böylece bitirdi inþallah yarýndan tezi yok 0.60 lara yelken açmak heveslisiyiz...
Burgan gelmiþ,kemiksiz girmiþ,yapý kredideki dallamalar satýþý böylece bitirdi inþallah yarýndan tezi yok 0.60 lara yelken açmak heveslisiyiz...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
yukarý çýkýþ olur mu ?
Ben ufak bir zararla verdim geçtim, dayanamadým durgunluðuna,euyo aldým, o da çok düþtü,þanssýzlýk iþte...
Kalanlara bol þans,hisse ucuz,orta vade gideri var...
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Sayin philosopher dostum senin yazilarinla motivasyon bulup tutuyordum. Neden saatin ki aslinda euyo bende göz ucuyla takipteyim ama ne zaman burasi artik sondur düþmez desem bir alti gosterdi. Mrgyo beklemeye devam.ediyorum
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
yaklaþýk son 1 saattir 388 lot alýþ - 13200 satýþ oldu maþallahý var teknik hazýr ama düðmeye basan yok
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. Bu iþi bilsem sürekli kaybetmem
Tahmýnýmce spek burdan mal topluyor gýbý . bakalým gorecez . topluyormu yoksa kýtlýyormu. yaklasýk 3 haftadýr bu gruptaym bakalým bu hafta yuzumuzu guldurecekmý
Yazdýklarým hýcbýr sekýlde yatýrým tavsýyesý degýldýr. Tamamen saçmalamadýr.
Yatýrým Tavsiyelerini sadece Yatýrým Danýþmanlýðý Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alýnýz.
Daha gidecek mi aþaðýya arkadaþlar bu kaðýt, kimse kalmadý mý bu kaðýtta
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri