indian o 9 milyon alan 6 milyonunu sattý..ayrýca citiy nin 5 milyonu satýldý global 1.5 milyon sattý..diðerlerini yazmýyorum..yani alanlar çýktý..kaldýk baþbaþa...milleti þu anda gazlama..zaten kazýk bir anda giriyor..dolayýsýyla acýsý fazla oluyor..tipik mrgyo..ummadýðýn hareketleri yapar..benim fikrim ne olacak..mrgyo bu fiyatlardan dönerse (döneceðini düþünüyorum) mart 15 den sonra 2000 liralar görünür..yoksa bir ayýmýz stresle gider..
piramit menkul açýkçý görünüyor 24 ocak dan bu yana 3 milyon lot ekside
Martý Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý (GYO), Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda genel kurul toplantý tutanaðý hakkýnda açýklama yaptý.
Martý GYO'nun KAP açýklamasý:
1 - Açýlýþ, saygý duruþu ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý,
2 - Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 01.04.2017-31.03.2018 hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve görüþülmesi,
4 - 01.04.2017-31.03.2018 hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor Özetinin ve finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý,
5 - 01.04.2017-31.03.2018 hesap dönemine iliþkin kar daðýtýmý yapýlamayacaðýna dair Yönetim Kurulu önerisinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 01.04.2017-31.03.2018 hesap dönemi faaliyet ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin belirlenmesi ve Baðýmsýz Yönetim Kurulu üyeleri dahil Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi,
8 - Yönetim Kurulu Üyelerine 01.04.2018-31.03.2019 dönemi için ödenecek huzur hakký ücretlerinin tespiti,
9 - Þirketimizin, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 01.04.2018 - 31.03.2019 dönemini kapsayan hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun baðýmsýz denetim þirketi ile ilgili önerisinin görüþülerek karara baðlanmasý,
10 - 01.04.2017-31.03.2018 hesap döneminde yapýlan baðýþ ve yardýmlarýn Genel Kurul bilgisine sunulmasý ve 01.04.2018-31.03.2019 hesap döneminde yapýlacak baðýþlarýn üst sýnýrýnýn belirlenmesi,
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereði; Þirketin 01.04.2017-31.03.2018 hesap döneminde üçüncü kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile bunlardan elde edilen gelir veya menfaatler hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi,
12 - 01.04.2017-31.03.2018 hesap döneminde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi,
13 - Muðla Ýli Marmaris Ýlçesi Ayýn Koyu Mevkiinde bulunan taþýnmazlarla ilgili Takasbank'a tevdii edilen teminat mektubu ile ilgili bilgi verilmesi,
14 - Gayrimenkul alým, satým ve Türk Medeni Kanunu hükümlerine uygun olarak diðer ayni haklarýn tesisi konusunda Yönetim Kurulu'na bir sonraki Olaðan Genel Kurul Toplantýsýna kadar Genel Kurul tarafýndan yetki verilmesi,
15 - Yönetim Kurulu üyelerine Þirket konusuna giren veya girmeyen iþleri bizzat veya baþkalarý adýna yapmalarý ve bu nev'i iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri ve diðer iþlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereðince izin verilmesinin görüþülerek karara baðlanmasý,
16 - Þirketimizin Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý statüsünden çýkarak faaliyet konusunun deðiþtirilmesi kapsamýnda, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun uygun görüþü ve Ticaret Bakanlýðý'ndan gerekli izinlerin alýnmýþ olmasý kaydýyla Þirket Esas Sözleþme tadilinin ve bu kapsamda yeni kayýtlý sermaye tavan ve süresinin görüþülerek karara baðlanmasý,
Kaðýt ilk on kuruma göre bayaðý toplanmýþ...Bi de yeni faaliyet konusu ve sermaye tavaný vs haberleri hakkýnda geliþmeleri bilen/duyan yazarsa...
YTD
YTD..
Yer Ýmleri