-
Bas bas adi pislikler , herkes girdiği tahtada isyan ediyor ama her tahta birbirinin aynısı !! Hepsinin başını tutan şeref yoksunu dolandırıcılar var ve 3-5 kuruş parasïyla para kazanmak isteyenlere kan kusturup parasını carpmaktan başka bir şey yaptıkları yok !! Allah hepsinin belasını versin !... Amin...
-
Arkadaşlar herkes şikayet etsin , bu nedir yaaa! Bilanço güzel geldi baskıladılar , Martı %20 prim yaptı bunu baskıladılar , bütün GYO lar gidiyor bunu baskılıyorlar !!! Bu baskıyı kuranlar suç işliyor !! Elinde olan olmayan , bu işlerden rahatsız olan herkes şikayet etsin !!! Bu nedir yaaaa!
-
mevye olgunlaşmadan dalından toplanmaz sabır bazen ilaca dönüşür
ok ne kadar gerilse daha uzak hedefe ulaşır
-
-

Originally Posted by
Underground
Yorumunuz nasıl olur paylaşabilirseniz sevinirim... Teşekkürler.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
boşa isyan yapıyorsunuz, düştü ise alın bakın baskı elinizden malı almak için yapılır ,onlar baskı yaptıkça alım yapın , sabah 2.38 açtı 5 bin alım yaptım 2.54 boşa nefes tüketmeyin alım yapın
-
madem hisse batıyor neden taban,taban gitmiyor, neden gün içinde 10/15 kademe inip çıkıyor? elimde kar ettiğim ,güsgr, info, ismen, vertu , megap ,afyon, odaş var , onlar çıktıkça ufak ufak verip bunu alıyorum , amerikalı firma ortaklık adına hisse aldığı biliniyor ve hisse baskı ile toplattırılıyor?sizce firmanın battığı kanısımı var, bence yeni bir yapılanma var, bu yüzden para kazanmadan bi yere gitmem , aynı gemide yolculuğa devam edecem...
-
Kap haberini yorumlamak gerekir...

Originally Posted by
karayel52
madem hisse batıyor neden taban,taban gitmiyor, neden gün içinde 10/15 kademe inip çıkıyor? elimde kar ettiğim ,güsgr, info, ismen, vertu , megap ,afyon, odaş var , onlar çıktıkça ufak ufak verip bunu alıyorum , amerikalı firma ortaklık adına hisse aldığı biliniyor ve hisse baskı ile toplattırılıyor?sizce firmanın battığı kanısımı var, bence yeni bir yapılanma var, bu yüzden para kazanmadan bi yere gitmem , aynı gemide yolculuğa devam edecem...
Bugün 2020 Ekim ayına yönelik bir KAP şirket haberi geldi... evveliyatıyla birlikte yorumlamak lazım....
Ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri