Peki ne zaman bedelli başlayacak tarih belli mi. Başka platformlarda başladığı yazıyor, SPK onayına gerek yokmuş deniliyor. Gerçek mi bunlar...
23049PCD8G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki ne zaman bedelli başlayacak tarih belli mi. Başka platformlarda başladığı yazıyor, SPK onayına gerek yokmuş deniliyor. Gerçek mi bunlar...
Yönetim kurulu genelkuruldan onay almadan kayýtlý sermaye tavanýna kadar ödenmiþ sermayesini kayýtlý sermaye tavanýna kadar yükseltebilir tabi baðlý olduðu kurumun ilgili mevzuatlarýna uymak þartýyla finansal tablolarýn ve ya denetim kurallarýna uymalarýný tablolarýn rapor tarihlerinin 6 ayý geçmemesi þartýný arayabilir.
Spknýn onayý olmadan birþey yapamaz.
Ýzahname hazýrlamasý gerekiyor.
Para giriþi olacaðý için paranýn nasýl kullanýlacaðý bildirilecek .
Bedelli sermaye artýrýmýnýn onayý zor duruyor piyasa deðeri 1.44 defter deðeri 8.4 olan þirketin bu tabloya göre bedelli talebi mantýklý deðil yüzde ikiyüz tahsisli sermaye arttýrýmýna gitse 16 .8 lira hisse baþýna para ödemesi gerekir
Eðer 1lira nominal deðerli hisseye piyasada 1.44 lira para veriyorlarsa bu hisse birde defter deðeri 8.4 liradan hesap edersek .
1lira nominal deðerli 1.44da iþlem gören hissemizin yöneticileri 1.44 liya karþý +2lira istiyorsa bedava demek Rüçhan Hakký kupon pazarý uçar.
Þimdiye kadar neden uçmadý rüchanlarmý beklendi denebilir iþte tezgah dolap masa çekmece adýný nekoyarsan o olur bu oyunlar hiç bitmez kötü seneryolar iyi olan þirketler için geçerli olmaz sabýrlý olan zamanýnda alan canavarýn üstünde gezer altýn dolar faiz masal olur
Defter deðeri
Teşekkür ediyorum...
% 26.06 %27.48 %48 hangisi doðru ufak ufak mý yoksa çoðu benimmi diyecek hepsi benim diyemezde.
Onur anlaþýlan hisseye hakimsin bende ayný görüþteyim sert bir hareket öncesi yapýlan numaralar gibi zor olan hisse yukarý koparken içinde kalabilmek sanki eli kulaðýnda
Bedelli için daha önce de karar almamýþ miydi. Spkya baþvuru oldu mu
Sonun baþlangýcý mý yeni bir baþlangýç mý esastan bakmak lazým zamanmý beni benmi zamaný kullanýyorum.
Yer Ýmleri