-
kapattım shortları, daha aşşa yapsa da önemli değil, 60 puan bıraktı
-
Tebrikler Erol abi 
Ben bugün paraları katlayamadım ama olsun yarın oynarım. Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Tebrikler Erol abi

Ben bugün paraları katlayamadım ama olsun yarın oynarım. Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum

oyun planım şöyle- şimdi bozkurt 12650 civarına long girmiştir, gelirse onu dökmek için 40-50 puan daha aşşa sürer pala, o hengamede kol kesenler arasında 600-620 civarından long bulmaya çalışıcam
gün içi beklentim- fazla bi şey olmaz, dar alanda paslaşmalar
-
Stochastic indikatörü nasıl çalışır.
%k = Mavi Çizgi
%D = Turuncu Çizgi
Long pozisyon için = %k(mavi) - %D(turuncu) yi yukarı kesince al, aşağı kesince sat.
Short pozisyon için = %k(mavi)- %D(turuncu) yi aşağı sat.
-

Originally Posted by
Ozan Erol
oyun planım şöyle- şimdi bozkurt 12650 civarına long girmiştir, gelirse onu dökmek için 40-50 puan daha aşşa sürer pala, o hengamede kol kesenler arasında 600-620 civarından long bulmaya çalışıcam
gün içi beklentim- fazla bi şey olmaz, dar alanda paslaşmalar
Mükemmel oyun planı Erol abi 
12560 dan şortumu giydim
-

Originally Posted by
Ozan Erol
30-endeks mavi dirence geldi dayandı yine, üstüne sert yürümesi düşük ihtimal
poz azaltmaya devam

ana desteğe geldik..
long poz fulledim, ortalama maliyet biraz yukarı kaldı ama yapacak bi şey yok
-
Daytradeci olaraktan kimse beni endekis vobda yenemez, beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Mükemmel oyun planı Erol abi
12560 dan şortumu giydim
şapkamı çıkardım, önünde eğildim büyük trader
ben fazla poza girmesem, bu kadar aşşa basmazdı algopala.. kurbanlık koyun gibi bekliyorum şu an, mağdurum, nerde bu devlet ?
faiz günü bankaların içinden geçmeyi tercih etti, faiz kararına kadar zararda bekliycez gibi gözüküyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri