Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Son yazılanlarla ilgili bir kaç düzeltme :
94 den beri Beylikdüzü nü bilirim. O semt de oturuyorum. Bu süre zarfında bi kaç ev aldım,sattım. Ekrem başkanın aile şirketi İmamoğlu inşaat orta büyüklükte bir inşaat firması. Aileden kalma belli bir zenginlikleri zaten var. sadecegrafik ve ahmetg bilmeden sallamış. Buraların , siyaseten volisini vuran kişi Anavatan , Akp , Mhp den başkanlık ve adaylıkları bulunan Velittin Küçük tür. Duvarcı ustasıdır asıl mesleği. 800 dairesi olduğu bilinir. Beylikdüzü 2008 de ilçe olmuştur yanlış bilmiyorsam. Bu pislik , Gürpınar belde belediye başkanlığı yapmıştır uzun dönemler. (Beylikdüzü ve Büyükçekmece arasında bir beldedir) Oturduğum evin inşaatı bittikten sonra , yerel seçimde kaybedeceğini de bildiğinden , bu vatandaşa apartmanımızın yöneticisi tarafından daire başı o zamanın parası ile 8 er bin tl .....t verilerek iskan ve tapu alınmıştır.(48 daire , sene 2004 dü galiba) Bunun gibi bi dünya voli vurmuştur giderayak seçilemeyeceğini bildiğinden. Ekrem İmamoğlu babamın oğlu değil , karıştırmasınlar o gibilerle.
Rte , önünü kesebilirmiş ' son of İmam' nun. Elinden geleni zaten ardına komadı ki. Adam temiz . İleride ne olur bilmem. Her geçen zaman gücünden kaybedecek görünüyor.
Bir de damadın görüntülenmesinin organizatörünün S.S olduğunu duydum.
Yarın Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı, Vahdettin köşkünde biraraya geleceklermiş.
Ortam yumuşuyor, olumlu bir gelişme.
Olan yine dolarda kalanlara oldu![]()
Dolar 5,82 lerden 5,74 lere inmiş investing de gözüken
Yer İmleri