Vergi alýnmayacaðýný kim söyledi ki.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi alýnmayacaðýný kim söyledi ki.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27 ekim 1922 þark tiyatrosu bursa MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ''öðretmen hanýmlar öðretmen beyler bugün cidden müstesna bir gün önce istanbuldan kalkýp buraya kadar geldiðiniz için hepinizi arkadaþlarýmla birlikte selamlýyoruz ayrýca yine bugün barýþ görüþmeleri için lozana davet edildik refet paþa türkiye büyük millet meclisini ve onun emsalsiz ordusunu temsilen istanbula vasýl oldu ve bugün lord george baþbakanlýktan istifa etmek zorunda kaldý hanýmlar beyler bu noktaya kolay gelmedik onun içinde öðretmenlerimiz þairlerimiz yazarlarýmýz uðradýðýmýz felketin bir daha yaþanmamasý için o kara günlerin sebeplerini nasýl kan ve gözyaþý dökerek kurtulduðumuzu en doðru ve en güzel bir biçimde anlatýcaklardýr sanýyorum bu vesileyle þehit askeri tazimle yad edelim kurtuluþa emek vermiþ asker sivil kadýn erkek þehirli köylü genç yaþlý herkezi minnetle selamlýyorum ama þunu özel olarak belirtmeden geçemeyeceðim dünyanýn hiç bir kadýný ben vatanýmý kurtarmak için türk kadýnýndan daha fazla çalýþtým diyemez ama þunu bilelimki bugün ulaþtýðýmýz nokta hakiki kurtuluþ noktasý deðildir hakiki kurtuluþa medeni çaðdaþ ilime fenne insanlýða saygýlý istiklalinin deðerini ve þerefini bilen hurafelerden alýnmýþ fikri vicdaný hür bir cemiyet olduðumuz zaman ancak ulaþabiliriz öðretmenler ordularýmýzýn þimdi aramýzda bulunan yiðit komutanlarýmýzýn kazandýðý zafer eðitim ordusunun zaferi için zemin hazýrlamýþtýr hakiki zaferi cehaleti yenerek siz kazanacak ve koruyacaksýnýz çocuklarýmýzý ve geleceðimizi ellerinize emanet ediyoruz çünkü kurtuluþ savaþýnýn sebeplerini anlamýný ve nelere malolduðunu çok iyi bilen sizlere yürekten güveniyoruz'' adam öyle büyük bi adam ki resmen bugünler için söylemiþ sanki cahil kalmýþ toplum cahilleri seçiyor aslýnda demek istediði savaþý kazansakta cahillik devam eder ise yokoluþumuz yine tekerrür edecektir çünkü aptal toplumlara bu dünyada yer yok birilerinin neden imamhatiplere cemaatlere yönlendirdiði ve kendi zümresini neden amerikada avrupada okuttuðu belli sebebi çok açýk toplumun geneline deniyor ki sen aptal ve salak kalacaksýn benim zümremde akýllý olup bu sürüyü yönetecek bu zincir kýrýldýðý gün türkiye olmasý gereken yere zaten gelir.
Erdogan says Turkey will make serious rate cuts: Haberturk
https://www.reuters.com/article/us-t...-idUSKCN1U90G2
Never test the depth of river with both the feet!
W.B.
Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, ABD ve AB üyesi ülkelerin ekonomik yaptýrým tehditleriyle ilgili konuþarak, "AB ne diyor? Yaptýrým uygulayacakmýþ. Ne ise senin yaptýrýmýn yap. Kusura bakma." ifadelerini kullandý
Erdoðan KKTC'deki Türklerin haklarýný AB üyesi ülkelerin savunmadýðýný ifade ederek, Þimdi çýkmýþ AB ne diyor? Yaptýrým uygulayacakmýþ. Ne ise senin yaptýrýmýn yap. Kusura bakma. Siz bir defa Kuzey Kýbrýs'taki Türklerin haklarýný savunmadýnýz. Verdiðini sözleri de yerine getirmediniz. Münhasýr Ekonomik Bölge noktasýnda da AB, hala tek taraflý hareket etmeye devam etmektedir. Siz, tek taraflý hareket ederken size 'eyvallah' mý diyeceðiz? ki bu konuþmalarýn, atýlan adýmlarýn hiç birisinin uluslararasý baðlayýcýlýðý da yoktur. Biz, þimdi burada KKTC'deki soydaþlarýmýzla ilgili onlarýn hukukunu nereden hareket ederek koruyoruz? Garantör ülke olma vasfýyla bu adýmý atýyoruz. Buradaki duruþumuz da diktir, bu duruþumuzu sonuna kadar da koruyacaðýz." dedi.
2 trol düþüyor hemen üþüþüyorsunuz biraz nezaket biraz sevgi hoþ görü durum bu kadar vahim olmasa pazar pazar buraya düþmezlerdi demekki sýkýntý büyük geliyor emekci trol günü kutlu olsun![]()
Yer Ýmleri