Çin ile ticaret savaþý ne oldu bilen var mý? Resmi detaylý bir açýklama göremedim ben?
Sabah sarý fýrlatma bunu demiþti; Trump, ticaret savaþýna giriþtiði Çin lideri Þi ile görüþtü: Aslýnda anlaþmaya çok yakýndýk fakat bir þeyler oldu.
Çin ile ticaret savaþý ne oldu bilen var mý? Resmi detaylý bir açýklama göremedim ben?
Sabah sarý fýrlatma bunu demiþti; Trump, ticaret savaþýna giriþtiði Çin lideri Þi ile görüþtü: Aslýnda anlaþmaya çok yakýndýk fakat bir þeyler oldu.
Sarýþýn bomba bizim heyettekilerden kimi/kimleri Hollywood yýldýzlarýna benzetti merak ettim. Heyete baktým ama ben kimseyi benzetemedim. Adam resmen dalga geçti. Gözümüzün içine baka baka.
Hollywood yýldýzý dedikten sonra salonda kahkahalar yükseliyor.
Yaptýrým olmayacak diye bir ifade de yok benim gördüðüm ve anladýðým kadarýyla.
Bize 100 boeing uçak satmýþlar onu anladým.
Biz ne kazaným elde ettik hiç anlamadým. Belki de anlamak için kapasitem yetersizdir. Bilemiyorum.
Geliþmeleri takip ediyor olacaðýz.
hani bizdede argoda " lan filimci " yada " sinema oðlaný" diye tabir vardýr ya. onumu kastetti sarý kafa
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alýnan yol gibidir. Yol aldýkça aydýnlanýr. (T2)
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri