Yaptýrým konusunda yetkili olan kongre degil mi ? Trump daha duvarýný inþa edememiþ o kadar ugraþmasýna ragmen... rte : Ýki stratejik ortak arasýnda böyle bir þeyin olmasý da söz konusu deðildir, olamaz diye düþünüyorum." ...
3 temmuz (sanýyorumki dogru tarih) düþük beklenen enflasyon verisinden sonra döviz yükseliþ eylimine devam edecektir nokta
"Üstadlýk" masonluk gibi kurumlar bir yana, ülkemizde baya köklü kurumlarda, dýþiþlerinde, Maliye Bakanlýðýnýn inceleme yetkisini haiz eski kurullarýnda, buradan mülhem birçok teftiþ kurullarýnda, kýdemli mensuplara, daha alt kademelerdeki meslekdaþlarý tarafýndan uygun görülen yerleþmiþ bir hitap þeklidir...
Bir aðýrlýðý, saygýnlýðý ve de anlamý vardýr.
Bu forumda son zamanlarda bir çok kiþi bir diðer forumdaþa, belki de ona verdiði önemi göstermek amacýyla "üstadým" demekte...
Uygun mudur?
Hani o bildik fýkradaki gibi "uyduysa da koydum uymadýysa da" dediðini duyuyor gibiyim kimilerinin.
Gene benim çevremde bazý kiþiler, fi tarihinde ölmüþ, birçoðumuzun babasý gibi, esnaftan, iþçilikten, amelelikten, memuriyetten baþka bir iþ yapmamýþ babalarý için "sonsuzluða yürüdü" gibi tabirler kullanmaya baþladýlar...
Aslýnda müteveffanýn baya itikatlý, müslüman insanlar olduklarýndan adým gibi eminim.
Peki neden "vefat etti, öldü, cennete uçtu, kaybettik" gibi bildik standart ifadeler yerine "sonsuzluða yürüdü" gibi alýþýlmadýk ifade kullanýlmaya baþlandý acaba?
Cafcaflý laf etme meraký mý?
Kýymetli babayý önemli bir yeni mevkiye oturtmak için mi?
Bu dünyada gün görmedi bari ölümsüzleþsin diye mi?
Bir türlü çözemedim.
Bana göre "sonsuzluða yürüdü" ifadesini hak etmek için, insanlýða önemli bir hizmet vermek, eserler býrakmak, unutulmayacak yararlý iþler, buluþlar yapmak gerekir gibi geliyor?
Bir örnek vermek gerekirse, Atatürk bence "sonsuzluðun dibine" yürümüþtür...
Gene bana göre Mimar Sinan, Selahattin Pýnar, Nazým Hikmet sonsuzluða yürümüþlerdir.
HAYIR
HAYIR
HAYIR
MÝNDERÝN DIÞINDA GÜREÞME TEKLÝFÝNÝZÝ KABUL ETMÝYORUM....
Arkadaþlar
Biz(en azýndan ben) Ýmamoðlu nun seçim bittikten sonraki davranýþýný laikliðe aykýrý buluyoruz...
Seçimden önce sað kesimden oy almasýna bir itirazým yok
Özel hayatýnda dindar olmasýna da bir itirazým yok...(Cami de Yasin-i Þerif okumasýnýn da ,dün Caz konserine gitmiþ olmasýnýn da benim için bir önemi yok)
Seçimden önce laikliðe aykýrý bir hareketini de hatýrlamýyorum
Ancak seçim bittikten sonra (ltf buraya dikkat buyurunuz) makam odasýnda din adamý eþliðinde dini ritüel gerçekleþtirmesi laikliðe karþýdýr diyoruz..
Israrla bizim söylemediðimiz bir þeyi bize söylettirmeye çalýþýyorsunuz...
Hayýr bu tuzaða düþmeyeceðiz....
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri