-

Originally Posted by
dimitris
Madem aynı gemideyiz ; ejder meyveli smooty servisi nerede yapılıyor yav, bi yol gösteriverin midem kıyıldı.
Ejderha suyu abi o. Bizim kahveci İbram abiye dedim getir diye. Bi cuval kufur etti. Daha da istemem.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Siz güverte yolcularına tayın bile yok...
Sefertasınızda neyse o...
Kışın soğan bile vermediler abi , bulgur pilavını tane hesabıyla yemeye devam ....
-
bugün alışverişte hesap ettim süt ve süt ürünlerinde bir senelik zamlar yüzde 50-60ları bulmuş, her hafta bişeylere zam geliyor kıytırık marketlerde bile. Ben tek başıma yaşıyorum, az ççok iktisat bilirim ben idare ediyorumda aylık geliri 1500-2500 arası olup coluk cocuk gecinen bir ailenin ne yiyip içtiğini merak ediyorum.Buraya gelen gazmen akpliler bence gidip o ailelere gaz versin cunkü sizi silecekte onlar bu krizin sonunda.
-
ama sevgili dimitris..titanik filminde 3. mevki yolcusu di caprio mali götürdü 😉
-
Dolar anlık 5.84 bilginiz olsun
-

Originally Posted by
dimitris
Madem aynı gemideyiz ; ejder meyveli smooty servisi nerede yapılıyor yav, bi yol gösteriverin midem kıyıldı.
Ben kek ve çaya razıyım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
drselcuk
Dolar anlık 5.84 bilginiz olsun
Bitcoinden nasıl bakıyorsunuz dolar fiyatına?
Ben bir beceremedim.
Selamlar.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
ama sevgili dimitris..titanik filminde 3. mevki yolcusu di caprio mali götürdü 😉
Ya abi götürüp de; işte geminin ucunda bir iki sarıl falan o kadar , sonunda da balıklara yem oldu.
Bize de gösterip elletmediler ama , kendileri can kurtaran tekneleriyle parayı yurtdışına kaçırıp , başka ülke vatandaşlığına geçerken aynı gemideyiz, diyorlar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri