Zarar yazmaya devam.ancak malý 145-165 arasý aðýrlýklý boþaltmýþlar.125-145 arasý malý almaya çalýþacaklar.tahminim.satmak isteyen buyursun.y.t.d.
Zarar yazmaya devam.ancak malý 145-165 arasý aðýrlýklý boþaltmýþlar.125-145 arasý malý almaya çalýþacaklar.tahminim.satmak isteyen buyursun.y.t.d.
sayýn Adanalý hedefiniz nedir kaðýtta ?
1.55 maliyetle zararým büyük ama sabredicem bakalým
Arkadaþlar benim hedefim 2018 yýlýnda bu hisse en az 2500 leri görecektir.Bu benim þahsi görüþümdür.Ben alýp yýllarca hedefim gerçekleþinceye kadar satmam.Önümüzdeki yýl içinde SERMEYE ARTTIRIMI gündeme gelecektir.Bu hisseye olumu yansýyacaktýr.Ayrýca boþ bir hisse deðil.Vakýfýn hissesi.Çünkü hisse 2000 leri gördüðü anda brüt takasa daðýlmaktadýr.Bunu sermaye arttýrýmýyla vakýf çözmeye çalýþmaktadýr.Buralar bu hisse için adana kebabý gibi lezzetli yerler.Ha ben zarardayým.Önceki kazandýklarýma göre çerez parasý.Ben grafiðinide inceledim.Þu an ne kadar aþaðý çekebilirlerse kardýr diye düþünecek vakýf ve iþ bankasý.Yalnýz bu yatýrým tavsiyesi deðildir.
Herkese bol kazançlar.Aslýnda vkfyo için böyle günler hareket zamaný. malý 1450-1700 arasý boþalttýklarýndan tahtayý aþaðýya çekmeye çalýþýyorlar.Tahtaya bakýn alýcýda yok satýcý da.Borsada kuraldýr; sabredenler sabredemeyenlerin sermayesine taliptir.Ýnanýn iþbankasý hisselerinin bir kýsmýný vakýfa göndermiþ.Tahtada son bir haftadaki oyun bu.Sabredin gerekirse 1 ay ,gerekirse 3 ay,gerekirsede 1 yýl.Sakýn satmayýn.Y.T.D.
Son düzenleme : ADANA0001; 21-11-2017 saat: 11:17.
þahsi görüþümdür.Ancak vakýf finansaldan çýkanlar buraya dalabilir.Ayrýca vakýf finansal kiralamanýn hareketi burada gelecek yýl yaþanacaktýr diye düþünüyorum.Çünkü vakýfýn en ucuz kalmýþ hissesi bana göre.Sakýn satmayýn.Ben takaslarýmý arttýrmaya azda olsa devam ediyorum.
Yer Ýmleri