VKFYO Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -170733
VKFYO Solo 2017/9 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -170733
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar bu hisseyi uzun zamandýr takip ediyorum.Nereye kadar düþer bilemem.Ancak vakýfýn senetleri zirveden yaklaþýk %50 düþtümü en az yüzde otuz prim yapmaktadýr.Düþüþ yaklaþýk yüzde elliyi yakalamýþ.Hatta dolar bazýnda % yüzde elliyide geçmiþ.Satmak isteyenler düþünsünler.Yatýrým þirketleri içerisinde bana göre en ucuz kalmýþ hisselerden.Mesela iþyatýrým zirveleri býrakmazken bu neden yüzde elli aþaðýlarda.Düþündürücü.Uzun düþünenler büyük kazanacaktýr diyorum.Y.T.D.
Arkadaþlar bugün alýmlarý mý yaptým.Kendimce bir günde acaip zarar yazdým.Ancak beni bilen zararýna hiçbir senedi satmam.Önceki yorumlarýmý okuyun.Beni takip edenler hiç kaybetmedi.Geçen yýldan bu yana VANGIDA,ASUZU,BATIÇÝMENTO,AKMGYO Allaha çok þükür hiç kaybetmedim.Bakalým el mi yaman bey mi yaman.Aldým yatýyorum.Tekniði dün de söyledim.Acaip düzgün.Sabreden hep kazanýyor.Benim sýrrým sabýr.Borsadaki yatýrým ortaklýklarýnýn sayýsý bir elin parmaklarý kadar deðil.Ve en düþük kalmýþ hisselerden.Y.T.D.
Zarar yazmaya devam.ancak malý 145-165 arasý aðýrlýklý boþaltmýþlar.125-145 arasý malý almaya çalýþacaklar.tahminim.satmak isteyen buyursun.y.t.d.
1.55 maliyetle zararým büyük ama sabredicem bakalým
sayýn Adanalý hedefiniz nedir kaðýtta ?
Arkadaþlar benim hedefim 2018 yýlýnda bu hisse en az 2500 leri görecektir.Bu benim þahsi görüþümdür.Ben alýp yýllarca hedefim gerçekleþinceye kadar satmam.Önümüzdeki yýl içinde SERMEYE ARTTIRIMI gündeme gelecektir.Bu hisseye olumu yansýyacaktýr.Ayrýca boþ bir hisse deðil.Vakýfýn hissesi.Çünkü hisse 2000 leri gördüðü anda brüt takasa daðýlmaktadýr.Bunu sermaye arttýrýmýyla vakýf çözmeye çalýþmaktadýr.Buralar bu hisse için adana kebabý gibi lezzetli yerler.Ha ben zarardayým.Önceki kazandýklarýma göre çerez parasý.Ben grafiðinide inceledim.Þu an ne kadar aþaðý çekebilirlerse kardýr diye düþünecek vakýf ve iþ bankasý.Yalnýz bu yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri