EUYO nun Pay baþýna net aktif deðeri 1.6039..gerisini diz düþünün
EUYO nun Pay baþýna net aktif deðeri 1.6039..gerisini diz düþünün
Bu kagit kisa zamanda %120 nasil yukselmis ? Spek cok parali ve kuvvetli demek ki iyi tasimis
Ky. almazsa, spekilatör hiç birþey kazanamaz. Sanal olarak yükselttiði hisseye bakar durur. Bunu, paraya çeviremez.Sonra da taþýma maaliyetinden dolayý , zarar etmeye baþlar. Sonra da taban taban yaptýrarak , çok ucuzladý , tepki gelir, diye düþünenlere satmaya çalýþýr. Bu hissenin 0,50 TL. olmasý gerekiyor. Macera olsun diye, 0,50 TL. den fazlaya alan olursa , sonunda caný yanar. Demedi demeyin. Önce , biraz kazandýrýr gibi yaparlar , sonra afedersiniz ,donunuza kadar alýrlar. Ciddi hisselere yatýrým yapan az kazanýr ama temiz kazanýr. Sermayesini kediye yüklemez.
Tüm dostlara hayýrlý günler hissede izlediðim seanslarda güçlü bir görüntü sergileniyor önceki çýkýþlarda sert yukarý ve aþaðý hareketlere seyirci oluyorduk bu sefer hisse aþaðý gitmekte isteksiz þu anda yaptýðý teknik olarak 1.64 gap kapatma islemleridir
1.70 ustunde kaldýkça yön yukarý ytd
Ali kardeþ ben sana 1.80 den döner dedim büyük sözü dinle sana faydasý olur ben bu iþte 30 seneyi geride býraktým
Yer Ýmleri