Temettü miktarýný hisse fiyatýna oranla düþük buluyorum Sn deeplara nýn çizdiði resimdeki büyüme potansiyeli doðrultusunda yatýrým mantýklý Yoksa temettü buna da þükür miktarýnda
Temettü miktarýný hisse fiyatýna oranla düþük buluyorum Sn deeplara nýn çizdiði resimdeki büyüme potansiyeli doðrultusunda yatýrým mantýklý Yoksa temettü buna da þükür miktarýnda
Burada yazdýklarým tamamen kendi senaryolarýmdýr YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR....
1000 lot 1000tl verse süper olurdu
Oðlun güder,hatun saðarsa koyun olur...Türk atasözü
Temettü bizim gibi ky için çok önemli.
Açýkçasý temettü verimliliði 10 civarlarýnda olup yýllardýr stabil olan yada belirli bir büyüme rakamýnýn üzerine çýkmasý olasý gözükmeyen þirketlere yatýrým yapmak,bütçesi sýnýrlý olanlar için mantýklý gözükmüyor düþüncesindeyim.
Büyüme hedeflerini gerçekleþtirmesi durumda,
GÜN GELÝR,MALIYETIMIZ KADAR TEMETTÜYÜ BELKÝDE TEK SENEDE ALIRIZ.
Bunun yaþandýðý baþarý hikayelerini hepimiz biliyoruz.
Darýsý bizlerin baþýna.![]()
sayýn cefaks pasta atabilirmisiniz Teþekkürler
Bilgiler araþtýrmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
zamanla cok güzel þeyler olacak kendi adýma öle ümid ediyorum sonuna kadar burda olacam ****
Herkese tekrardan merhaba , bazý zorunluluklardan dolayý FORUM a girmeyi býrakýn KAP a bile bakamadým, doðrusu baksam ne fark edecekdiki, 0.45 tl temettü stopaj vs çýk 0.38 vs. , benim için eski haber , hatta gecikmiþ bir haber.
arkadaþlar esas mesele önümüzdeki yýl bedelsiz olacak mý, olacaksa ne kadar. sizlere sýrf LÜBNAN sipariþ ve satýþýnýn haberini verdim toplam 1.700 trafo, en düþükden hesap yapalým ( unutmayýn bir trafo oradaki fiyatlarý yazýlý olanlarýn 1 tanesinden oluþmaz) 20.000 tl * 1.700= 34.000.000 tl yapýyor. tek baþýna ürdün
Yurt dýþý satýþlar 2015 - 22.630.293 ------------- 2016 - 42.370.256
MAYIS AYI ÝLK HAFTASININ CUMA 5.05.2017(olmadý 12 sinde) tarihinde ki rakamý bekliyorum ! 74.000.000 alacak , 14.000.000 baankadaki para geldi. bu hýzlý geliþim devam ederse ki daha da hýzlanýyor , her ay süpriz haberlere hazýr olun BAÞINIZ DÖNEBÝLÝR !...
Inþaallah ****
Yer Ýmleri